Siyah Beyaz Aşk - ibrahimcigim, hayat sana güzelmis canim, ne sansliymissin

Siyah Beyaz Aşk Siyah Beyaz Aşk
ibrahimcigim, hayat sana güzelmis canim, ne sansliymissin sen böyle, diger rolarkadaslarin bu kadar replik ezberlemek zorundayken, sen yaklasık on onbir bölümdür sadece ‘sıkıntı yok’, ‘in’, ‘bin’, ‘gel’, ‘git’le diziyi götürdün, bravo vallahi… senin hosuna gidebilir tabii ama bizler sıkıldık bu durumdan, hemde çok sıkıldık, çok.

ibrahim, lütfen, çok rica ediyorum senden, senaristten ve yönetmenden rolünün düzeltilmesini iste, tekrar eski ferhat’i seyredelim. bu kadarmi senin sanatciligin? diger dizilerini seyretmedigimden sadece sba’nin ilk bölümlerine atfen, yazik ediyorsun yetenegine diyorum, yani vardir mutlaka eminim, ilk bölümlerde böyle degildin çünkü. ferhat yine ilk bölümlerin zeki, kültürlü, konusmasini bilen, aslisina askla, arzuyla bakan ferhat’i olsun, ya tamam hadi, aski, arzuyu geçtim (birilerinden dolayi yapmamakta israr ediyorsun belli!), bari normal, hafif sevgi kirintisiyla baksin ferhat aslisina, insan gibi yani.

evriminde gerileyen ferhati sevemiyorum bir türlü, hatta nefret ediyorum. ferhat simdi sadece ve sadece ilgisiz, duygusuz, evlerden irak igrenç bir yaratiga döndü. handancigim canimin bakislari bile daha sicak daha anlamli. ferhat, sen artik sadece bos bos, soguk soguk bakiyorsun. hâlâ o donuk bakislarina bir anlam yükleyen kitle varki hayretler içinde soruyorum kendime: ayni ferhat’imi seyrediyoruz.

ilk 5-6 bölümün sarhoslugundan sonra diziyi sadece asfer hatirina izleyenlerdendim. kaç bölümdür sayende o asfer’in yerinde yeller esiyor. as ve fer’in arasindaki elektrik kesildi, yok edildi, santralde ariza büyük; o güzel çiftin seyirlik zevki kalmadi artik. ferhat sanirsin 50 yasinda, hayatindan bezmis, elini etegini dünyanin bilumum islerinden çekmis, genç ve güzel karisi kendine yaklasacak, dokunacak diye ödü kopan, mafya özentisi, kiro bir geri zekali.

sba’yi seyrediyorsam sadece birce için ve her defasinda yine yeniden içimde küçük bir umut iste: belki bu bölümde ferhat ölü topragini nihayet üzerinden atmistir, türkçe konusmasini ögrenmistir, kirolugunu, geri zekaliligini yenmistir, yazik garibim konusmasini bilmiyor ama belki bu bölüm olsun bakislarina bir anlam gelmistir vs. vs.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.