Siyah Beyaz Aşk - ibrahim beyin eşine herkes bi laf sokmuş da ;ben senaryoyu

Siyah Beyaz Aşk Siyah Beyaz Aşk
ibrahim beyin eşine herkes bi laf sokmuş da ;ben senaryoyu bepenmiyorum.tamm öpüşmek istemiyorlarsa öpüşmesinler zate her öptüğünden sonra yaptıkları hareket ve konuşmalar insanı çileye sokuyor.

ferhat ın sevdiğini gösterememe sorunu varsa bunu yansıtsınlar.ama birini seviyorsanız bir şekilde ele verir insan kendini; ama bakıştan ama gülüşten ...adam içer eve gelir hareketleri değişir yapmayacağı şeyleri yapar mesela ...sizler bize yansıtamıyorsunuz bunu.

itici bi hal almaya başladı ferhat karekteri..aslı da nedu yani o kadar önmsemesin ferhatı ..burnu sürtsün .

inanın yeni fragman bana zevk vermiyor artık fragmanlarda öpüşürler dizide höt höt boşanırlar.birazcık duygu lütfen bakın öpüşmek demiyorum duygu...

bi başka eleştrim de azad babaya helal de anlamadığım ferhatı ne hale soktunuz.biri ayrıl der ayrılır.diğeri bırak der bırakır birdeğeri bırakma deyince bırakmayacak.kendi aklı yok mu ferhatın..

cüneyit de öldürün gitsin.ama namık yapsın bunu.biraz da namık ın yaptığı siyahlıkları görelim.kadın peşinde koşmaktan bişe yaptığı yok.idilde bebeğini düşürsün .idile de katlanmak zor.namık bu arada azad dan yeter i kıskanmaya başlasa ne güzel olurdu.

bütün eleştirme rağmen en sevdiğim dizi.herkese iyi seyirler...
asfer

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.