Siyah Beyaz Aşk - hiçbir yerde final olacak demiyor.artık asparagas haberler

Siyah Beyaz Aşk Siyah Beyaz Aşk
hiçbir yerde final olacak demiyor.artık asparagas haberler vermeyi kesin.dizi tuttu artık.hatırı sayılır bir fan kitlesi var.sosyal medya çalkalanıyor.kanal d nin internet sitesinde her bölüm 4 milyona yakın seyredilmiş nerdeyse.bir asfer çılgınlığıdır gidiyor..
montajcı değişti,kostümcü değişti,makyöz değişti şimdi de yönetmen değişti..yönetmen klip yönetmeniymiş zaten.dizi tecrübesi bile yok denecek kadar az düşünün yani kanal daha deneyimli birini getiremeyecek kadar aciz ..ben senaristin de değişmesini isterdim.aşkı işleyişi beni hasta ediyor daha dogrusu işleyemeyişi.ayrıca siyah beyaz aşk kanal dnin iç yapımı olmasaymış keşke.kanal d dizilerine sahip çıkmayan bir kanal hem de en ufak bir masraf çıkmasın diye sürekli gereksiz tasarruflara giden bir anlayışta.kapısız evi seyredicez derken aslının babasının gece kondusuna kaldık.kimse o evi merak etmiyor kanal d kapısız evi istiyoruz biz.hayır millet tutan dizilerinin bile reklamını yapıyor sürekli sen de hiçbir numara yok.koysana youtube'a videolarını.seyretsin daha büyük kitlelere ulaşsın.senin yapamadıgını yabancı fanlar yapıyor..şaka gibi..
fragmanı begendim bu arada.uzun bir aradan sonra ilk defa çift gerçek anlamda yakınlaştı.bu sahnedeki performansttan anlarız kim kendini geri çekiyor kim veriyor :)
öpüşmelere taktığımız falan yok.aşk için bir bakış dokunuş gerçekci de değil inandırıcı da ,eksk aynı zamanda.aşkın üç sacayağı vardır. bunlar dış görünüş, ruh uyumu ve cinselliktir.fakat bu üç unsurdan hiçbirisi aşk için tek başına yetmez, ancak beraber olduğu zaman birbirini tamamlar.
tam çiftin büyüsüne giriyoruz diyoruz hop kamera hileleri karşımızda. bundan nasıl rahatsızlık duymaz insan? rtük falan demesin kimse.diger dizilerde gayette çekiliyor bu tür sahneler.bu arada daha önceki yorumumda ibrahim dudak sıkıntı diye bir yorum yapmış set ekibindeki birisine diye yazmıştım.düzeltiyorum.parmak sıkıntı diye yazmış :)

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.