Siyah Beyaz Aşk - birçok yorumumuz gibi, belki bu yorumda yayinlanmayacaktir

Siyah Beyaz Aşk Siyah Beyaz Aşk
birçok yorumumuz gibi, belki bu yorumda yayinlanmayacaktir fakat yinede yazmadan edemiyorum:

ibrahim esini isine karistirmaz, öpüsme sahnelerinde birce kendini kasiyor deniliyor, nereden biliyorsunuz, nasil bu kaniya vardiniz, anlayamadim. ibrahimin ‚bekarken‘ oynadigi daha cesur rollerinden dolayimi? bakin ‚be-kar-ken‘ diyorum‘, eminim o zamanki cesur sahnelere simdi cesaret edemezdi. eski sba-bölümlerini tekrar izledim, birce hâlâ eski birce ve rolünü çok inandirici bir sekilde oynuyor. ben üç dört bölümdür geri duranin ve rol arkadasinin yüzüne bile bakmayanin, baksa bile çok soguk bakanin, yakinlasma sahnelerinde rolüne zor konsantre olanin ibrahim oldugunu gözlemliyorum. bunun ‚soguk ferhat‘ rolüyle hiç bir ilgisi yok artik, mutlaka baska bir nedeni olmali, karisindan dolayidir galiba, malum henüz çiçegi burnunda evliler ve esi kiskaniyormus hatta birceyi takipten çikarmis filan deniliyor.

ee sartlar böyle olunca, birceden ne bekliyoruz, tabiiki ister istemez o da rol arkadasina uyum sagliyor, belliki birilerini daha fazla üzmek istemiyorlar.

yoksa biz ikilinin arasindaki kimyayi, o fevkalade uyusmayi, tutkulu ve güzel oyunlarini daha ilk bölümlerden görmüstük ve o güzel enerjileri bizleride sarmisti. birce ilk bölümlerde kasmadida simdimi kasiyor, yenimi aklina geldi, yapmayin allahinizi severseniz. bir zamanlar ‚soguk‘ ferhat aslisina ne güzel, ne anlamli bakardi, bütün bunlardan eser yok simdi ve bunlarin birce’den kaynaklandigini hiç ama hiç sanmiyorum.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.