Siyah Beyaz Aşk - bazi sba-fanlari dizi hakkinda kötü yorum yapmamamizi ve

Siyah Beyaz Aşk Siyah Beyaz Aşk
bazi sba-fanlari dizi hakkinda kötü yorum yapmamamizi ve begenmiyorsak seyretmememizi yazmislar. ben bunu dogru bulmuyorum. biz dizimizi sevdigimizden ve bunun uzun soluklu olmasini istedigimizden isi gücü birakip diziyle ilgilenip, reytingleri arttirip, yorumlar yaziyoruz. birsey hosumuza gittiginde nasil övüyorsak yolunda gitmeyenleride söylemeliyiz. elestiriyorsak eger, bu, dizinin daha kaliteli olmasi için.

öyle devekusu gibi basimizi kuma gömersek diziye iyilik yapiyor olmayiz, bu yüzden ve yorumlarimizin okundugunu umdugumuz için dogrulari yazmaliyiz bence. eger dizimiz artik eski kalitesinden ödün veriyorsa körü körüne sevinç çigliklari atip, öldüm, bittim, bayildim, sahane diyerek iyi olmayan bir seyi nereye kadar ayakta tutabiliriz.

ben siyah beyaz ask’in en koyu hayranlarindanim ama artik maalesef 4 - 5 bölümdür eski hazzi alamiyorum ve her bölümde yeniden hayal kirikligi yasiyorum. bir sürü saçmaliklar ve senaryodan sapmalar. 12. bölüm bir fiyaskoydu mesela. bu kadar tutkulu bir çiftin ilk birliktelikleri bu kadar soguk, bu kadar mesafelimi olur. elbetteki bu dizi bizim mutaassip türk insanina hitap ediyor, biz burada bir fransiz ya da alman yapiminin serbestligini zaten beklemiyoruz ama yuh yani, o neydi öyle, bu kadar ruhsuzluk bu kadar sogukluk. isin bitince arkani dön zibar, bir tatli kelime söylemeden hoppadanak cumburlop yatak, yuh! söyleyecek aslinda çok sey var ama ne söylesek bosuna gibime geliyor. yeni senarist ve yapimci zaten diziyi mahvettiler üstelik simdide ibrahim kaynakli birceye karsi bir soguklugu kaç bölümdür hissediyoruz. bizler önceleri asfer deyince eriyorduk, simdi ama sanki bizim sahane cift zoraki bir birliktelik icindeler. bana öyle geliyorki sanki çesitli sebeplerden dolayi ibrahim ve birce artik diziden bikmislar ve rollerine konsantre olamiyorlar. ve bunu biz seyircilerde hissediyoruz. umarim çok yakin bir zamanda dizi eski kivamina gelir yoksa, baskasini bilmem ama, benim açimdan sba biter… maalesef…

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.