Siyah Beyaz Aşk - tubanin cesur ve güzelde kendini gösterememesi iyi bir

Siyah Beyaz Aşk Siyah Beyaz Aşk
tubanin cesur ve güzelde kendini gösterememesi iyi bir oyuncu olmadığı anlamina gelmez. kıvançla kimyası tutmadı ve anlaşamadılar.bazen oyuncular partner kurbani olabilir.ama bu onlari bir kalemde silip atma hakkını vermemeli seyirciye.sonucta kara para aşkı 60 ülkede rekor kırıyor..
her neyse gelelim dizimize. neresinden başlasam,nasıl övgüler yağdırsam bilemedim. bizim ferhat tam bir deli divane aşık oldu.karısini kucağında yatağına taşımalar kokun üzerime sindi demeler😊ya bu gülsüm çok aptal ve ahlaksız.insan hiç kuzeninin kocasindan hamile kalir mi?başka adam kalmadi mi ülkede..o da haklı başka kimseyi görmüyor ki kız.ne acı bir doğumdu ya.
yeter tam bir entrikalar kraliçesi.düşman başına.handan ve oğluna çok gülüyorum.hakkaten adı gibi abidin😉
aslının sözleri tarihe geçmeli.vicdansiz olabilirsin,cani olabilirsin ama sakın hayvan olma.aşık olmadığım birini öpmem.güzel söz 🤗ferhati dövmeci kız bile teselli edemiyor artik aşkı alevlendi iyice😎allah aşkına ferhat bu kadar siyah giyinme ya.kördüğumde ne kadar şıktın.asli senin imajını düzeltecek bence.söylemeden edemiycem ferhatcim o nasil bir fermuar çekmekti öyle ya gülmekten öldüm😅hareketlerini kuzey-güneydeki kuzeye çok benzetiyorum..acaba ferhat kimi vurdu?
çok tatli ve karizmatiksin ferhat.insan keşke beni kaçırsaydı diyesi geliyor😘sende çok tatlısın aslicim.şirinlik muskam benim😘
#asfer💖sizebayıliyorum#

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.