Sevdim Seni Bir Kere - genç kız ve erkeklerimiz kötü örnekler vermeyi

Sevdim Seni Bir Kere Sevdim Seni Bir Kere
Aslan
genç kız ve erkeklerimiz kötü örnekler vermeyi başarı sayan senarist ve yönetmen hala iffet denen karekteri kötü ve iğrenç numaralarını sunmaya devam ediyor. artık bu dizi ile ilgili görüş ve önerileri rtük başa olmak üzere yazılması gereken yere yazmak bir görev oldu. rtük derhal bu diziyi derhal durdurması gerekiyor.
hayatımda insanların aklıyla dalga geçen kötü ve kötüleri ön plana çıkan dürüst masum insanları hiçe sayan mağdur eden bir dizi görmedim. uzstabilirsiniz ama yolu bu değil.
yalan, dolan, üçkağıtçılık ve insanların aklıyla dalga geçmek hala revaçta ve kazanıyor numara. pes artık..
yayıncılık ilke, doğruluk, dürüstlük, kitlelere iyi örnek ve adaletin tecelli ettirilerek haksızlardan kötülerden hesap sorulmasini ortaya konan ilkeler vardır.
bu dizi bu sayfada yorum yapılmayacak kadar basitleşti. bir eğitimci vatandaş olarak topluma gençlerimize kötü örnek olan veye olacak bu diziyi rtük ve ilgili yerlere şikayet etmeği bir vatandaşlık görevi kabul ediyorum. aklıselim değerli izleyicilerinde aynı duyarlığı göstermelerini bekliyorum. diyeceksinki beyenmiyorsanız izlemeyin. artık izlemeyeceğim ve izletmeyeceğim. ilgili tv ve senarist ve yönetmeni bu durumu gözden geçir elitler. bir star tv den her zaman ilgiyle izlediğimiz diziler gibi bu dizininde aynı ayar ve düzeyde olmasını bekliyoruz.

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.