Sen Anlat Karadeniz - bunu ne kadar söylemek istemiyorsam da maalesef

Sen Anlat Karadeniz Sen Anlat Karadeniz
bunu ne kadar söylemek istemiyorsam da maalesef söylüyorum. gerçekten mustafa ve saniye artık haklı. yani tamam nefes de vedata gitsin demiyoruz ama tahir ve nefes bence evden gitmeli. hatta trabzondan da gitmeli. çünkü bu böyle bir çok kişiye zarar veriyor.
bu arada yeni senarist hiç iyi olmamış. çok belli dizinin orjinalliğinin bozulmuş olması. diyaloglarda bile eski tat yok. keşke tadında bırakıp geçen sezon final yapsaydınız. ya da keşke aynı senarist devam etseydi.
en çok ceylan konusunda resmen seyirciyle dalga geçtiniz. ceylan nefesin kızıydı bir kere. bu da kanıtlanmıştı. her bölüm her bölüm nefesin kabuslarında vedatın geçmişi hatırlamasında falan kanıtladınız. ama belli ki yeni senaristimiz diziyi geçen sezon pek izlememiş. ceylan saçmaydı ama bir kere çıkarttınız ortaya bence aksini iddia etmek şu anda dizinin kalitesini bozdu.
dediğim gibi diyaloglar falan da çok değişmiş. oyuncular da biraz rollerini unutmuş. bir tek tahir ve saniye eskisi gibi güzel oynuyor.
nefes mustafa vedat falan onlar çok fazla değişmiş. rollerini unutmuşlar sanki.
kısaca dizide bir şeyler eksk. hem çok şey eksk. yeni senarist eski bölümleri ayrıntılarıyla izlesin bence. her bölümü full izlemeli.
bu arada yiğit bile eskisi gibi kalmış . ama nefes yani irem helvacıoğlu o biraz eski bölümleri izlesin.
tabi dediğim gibi en büyük kaybınız senarist değişikliği. ve ayrıca şu mustafa'nın tahiri vurma sahnesinde tahir çelik yelek giyinmiş diyor bazıları. ama o zaman mustafa niye öyle vurmakta zorlandı. açıkçası biraz gerçekçi geldi bana.
lütfen şu diziyi bitirin aklımızdaki yeri güzel kalsın

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.