Sen Anlat Karadeniz - tanıtımda nefes tahire sen sözünü tutarsın gibi

Sen Anlat Karadeniz Sen Anlat Karadeniz
tanıtımda nefes tahire sen sözünü tutarsın gibi laflar ediyor. hayır adam ölse suçlusu sensin. elini kolunu bağlayıp denize attın. hadi tabir kendi atladı diyelim kendi kendini bağlamadı ama. şimdi tahir oradan sağ çıkar mı çıkmaz mı diye uzatırsınız siz diziyi. umarım tahir yeni sezonun ilk bölümünde ortaya çıkar.
nefes karakteri çok itici geliyor ya. tamam çok işkence çekmiş falan ama tahirle de evlenmek zorunda değildi. yiğiti alıp en başından kaçabilirdi. niko madem onları kandırdı. başka adam mı yoktu bunları götürecek. saçmalık yani. nefes yüzünden resmen bir aile darmadağın oldu.
nefes ve tahir aşkına ben karşı çıkıyorum. kızı korudun evladını da korudun. tamam artık uzak dur. uzak durmadın iyi hadi o zaman şimdi çek cezasını tahir. sen karadeniz'in sularında boğulursun. mustafa hapislerde çürür.
bu arada pek kimse söylemiyor ama saniye hanım bayıldığında kafasını zemine çok sert çarptı. bence kötü bir şey olacak. beyin kanaması falan. bir de hafızasını kaybedermiş. lütfen öyle bir klişelik yapmayın.
diziyi deli tahir ve ailesi için izliyorum.
nefesten nefret ediyorum.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.