Sen Anlat Karadeniz - senelerdir carsamba gunlerinin kadrolusu tartismasiz

Sen Anlat Karadeniz Sen Anlat Karadeniz
senelerdir carsamba gunlerinin kadrolusu tartismasiz lideri dirilis yuzunden bircok dizi yayindan kaldirildi.senelrrdir kimse dikis tutturamadi.bunu yikmak icin adeta dis bilenen kesim tarafindan hic seyretmeyecekleri bir dizi bile olmasina ragme. inatla izlenen dizinin ismidir sen anlat karadeniz.
sirf dirilisi bitirmek icin meryem dizisini bile izlememeyi tercih eden kisilerin izledigi dizidir.
fakat anlamadiklari birsey var dirilis zaten bu sene bitecek ve sizler dirilisin yerine tepelere cikardiginiz dizinin de ayni kesim tarafindan izleneceginin farkinda degilsiniz.bu ulkede dirilis kendinden oyle bahsettirdi ki iki kesim oldu.dirilis sevenler ve dirilisi sevmeyenler.iste o dirilisi sevmeyenler sirf dirilisi alt etmek icin o hic de sevmedikleri atv nin dizisi sen anlat karadenizi mecburen izliyor.
ibretlik...
ayrica bir karadenizliye asla boyle zulum edemezsiniz.karadenizlilerde parasi olan veya mafya olan birisi diye kimse kimseyr boyun egmez.o karisini doven iskence eden adami varya aninda ceker vururlar.oyle hocanin kafasina ayagiyla basiyor ve yaptigi yanina kar kaliyor.gercek hayatta birisi boyle birsey yapsa lazlar varya o adama oyle seyler yaparlar ki beni vurun diye yalvarir.karadeniz insani merttir dinine baglidir ve kimseye boyun egmez.
bir yabanci film vardi ismi dagdaki ev veya tepedeki ev di tam hatirlayamadim.dizinin ilk bolumunde o filmden bircok alinti var.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.