Sadakatsiz - artık sinirlenme ye başladık böyle bir ayrılık olmaz volkan

Sadakatsiz Sadakatsiz
artık sinirlenme ye başladık böyle bir ayrılık olmaz volkan devamlı asya'da varsa var cocugu dısarda da görebilir bu ne rezilliktir böyle bir ayrılık görmedik noldu derin için ayrilik yaptı altattı resmen yüzüne aşık oldum diye haykırdı noldu şimdi o yataktan çık obür yataga gel yani asya hoşgeldinmi diycek volkana o zaman kıymeti kalmadı bu dizinin böyle olmasının kadın hakları diye birşey var. aras harika yeni aşka yelken açması çok normal ama pasifleşme asya düşünceni söyle ve evinede durmadan eviymiş gibide musade etme herkes yerini bilmeli ve yaptıgını çeksin.
volkan acayip pasif ve yüzsüz bir adam ne haddine asyaya karışması ayrıca oglu aliyede alet ediyor rezillik bu asya anlamıyor musun volkanın niyetini igrenç adam nasılda yalan koşuyor ogluna birde oglum herleyim diyor rezil şey çocugu alet etme. asya uyan uyan durmadan evine alıp durma ne haddini mutfağa girip istedigini yapması çok ters geldi biz halka bu kadarı fazla.
ayrıca asya kendine gel volkanla devamlı görüşmem evine alman hiç hoş deyil derinede yazık volkan derini hasta etti volkanı kovmalısın sen sesiz durdukça volkan sanıyor derini boşayıp cup sana döneceğini artık haddini bildirmelisin .cocugubu düşün falan deyil öyle denilmez boşanınca ne yapmayı düşünüyorsun diye sorman lazım buraya geri gelecegini sanıyorsan yanılıyorsun artık sana karşı hiçbirşey hissetmiyorum sadece oglumun babasısın o kadar demen lazım. durmadan volkan lütfen volkan sus başka birşey bilmiyorsun.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.