Muhteşem Yüzyıl - Kösem - abla sen uye olmamişmiydin neden çiktin.

Muhteşem Yüzyıl - Kösem Muhteşem Yüzyıl - Kösem
abla sen uye olmamişmiydin neden çiktin. hesabinimi silmişler anlamadim. ya gerçekten of kosemin o çıglığı neydi oyle ya. ben boyle acı gormedim. berene gerçekten bravo şimdi bi şey soylesinler bakalim berene... ahmetle mehmedin mezarinin başinda kosemin osmana dedigi şeyler varya valla içimi kesti geçti resmen kosemin osmana olan bağı ve sevgisi tamamen kesildi. osman hata yapti mehmet ona ve tahta bi tehtit degildi hep yanindakileri dinliyor kendini degil. bu bolumde sadece osmanin oglu ömeri optugu sahnede mutlu oldum ne şeker degilmi acaba osman t ahttan indikten sonra ömere ne oluyor?
iskendere hiç uzulmiyorum çunki şehzadeleri oldurmeye curet etdi hatta ve hatta koseme dahi goz koydu o alçak. ahmede ben ihanet etmedim etmem demişti ama şimdi... şimdi oylemi? öyle bi ihanet etdiki... neyse
zuftikar humaşahtan boşanmayi goze alip köseme yardim etdi herzamandaki gibi. o dogru olani yapti. humaşah çok etkilendi. safiyede olmedi gitti of bi kurtulamadik. öluyor diyorus ölmuyor, öluyor diyorus ölmuyo.
ya ben her yorum yazdigimda yorumum silinecekmi silinmeyecekmi diye bekliyorum. lutfen silmeyin yorumlarimizi.
yine muhteşem bir bolum oldu. başarilar. hepinizi optum💋
😊ece😊

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.