Meryem - 04:44 yazan bence oktay suclu bu kazada meryem sucsuz cunku o vurdu

Meryem Meryem
04:44 yazan bence oktay suclu bu kazada meryem sucsuz cunku o vurdu cikti arabadan yerde yatan kizi gordu yardim ede bilirdi ama etmedi eger yardim etseydi kiz kurtulurdu kimse hapis falanda yatmazdi. ama halbuki meryem cikti arabadan kiza dogru gidiyordu ama oktay durdurdu, bu durumda meryem nasil suclu ola biliyor ?
cogu insan bu bolumu begenmemis ama bence guzeldi ilk iki bolum fazla eksinliydi bu daha eglenceliydi benim icin tabi. savasin meryeme son dakikalara dogru iyi davranisini ben meryemin sucsuz oldugunu anladigina bagliyorum. savas halen sevinci cok ozluyor ve intikam istiyor bu yuzundende savasin aci cektiktelerini gostermyorlardir sizi bilmem ama her bolum savasin katili aramak yerine oturup zir zir aglamasini aci cekmesini izlemek beni cok skar. sevinci ve cocguna ansin ve ozlsin ama dozunda.
beni en cok sasirtan aslinda savasin meryemi herkesten gizlendigi sevdigi kadin icin yaptigi eve getirmesi oldu. tanimadigi bi kadini boyle ozel bi yere getirmesi heleki katil bildigi cok sacma. o degilde ben belize aciyorum ya birak su oktayi ondan sana koca mi olur harcaniyor yazik. yurdalla savcinin sahneleride acayip skti bolum boyunca demeden gecemeyecem.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.