Med Cezir - sude faruk cifti barwmw olamaz böyle bir igrenclik olamaz! sedef

Med Cezir Med Cezir
sude faruk cifti barwmw olamaz böyle bir igrenclik olamaz! sedef gitmedi ztn dev mutluyum. orkunc un yaptklari akla sigar birwey degil!! adam harbi ruh hastasi ckti. o sahneleri izlerken cok korktum! amaa 3 ay sonrasini izlerken herkesi gösteriyorlar. herkes iwinde... ama yamira yok! cok korktum öldüler diye. anneme diyorum ki ya yamira nerde diyoki birazdan mezarlari gösterilecek- mira yaman koper ruhuna fatiha. öldüm öldüm dirildim. anne böyle korkutulur mu? sonra mira geldi
ben dedim kesin yaman öldü. veee sonra yaman kopeeer geldi dev dev dev mutlu oldum... miraya nolmuwtu öyle ameliyat gerei saclarini kaztmw galiba dimi? neyse cok eefsane bir bölümdü :)) korku- heyecan- hüzün- göz yawi- sevinc hepsini bir arada yawadk. vee bir efsane sona erdi... tozlu dereden altn koya bir rüzgar esti. kücük bir kivilcm derin bir sevdaya dönüwtü... her güzel wey bigün biter. artk cuma akwamlari "düw bahcesi" izliycez. herhalde galiba zannmca olabilir :))
heeey admin nooliy? yorumumun bawi nerde sonu nerde? sayfa yine arizaya bagladi. 151 yorum ne demek agbi? millet o kadar yorum yazmw nerde bu yorumlar?

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.