Kurt Seyit ve Şura - rolunu en iyi oynayan sura kim ne derse desin daha onceki

Kurt Seyit ve Şura Kurt Seyit ve Şura
rolunu en iyi oynayan sura kim ne derse desin daha onceki dizilerde de oyleydi. kivancin bazi sahneleri ne kadar amatorce oynadigini gormuyor kimse yakiskliligini gormekten(bana gore yakiskli degil fazla) ama sura mukemmel fahriye eline su dokemez.
sura sura sura ve dizi cok guzel gidiyordu ama kivancla suranin ayrilmalarina uzuldum bir sekilde tekrar biraraya gelmeleri gerekirdi. sen kizla senelerce yasa evlenmeyi dusunme daha tanimadigi biriyle git evlen neymis efendim turk kiziymis bu erkeklige sigarmi sura hakli ne kadar askmiski senelerce dayanmis, uyuz oldum bu dizide kivanca. surayi gerceken sevseydi onunla evlenirdi, haksizlik bu yaaa.
sura cok tatli masum ve cok degisk bir yuzu var her role gidiyor cok basarili, cok begeniyorum ve rolunu cok guzel oynuyor.
diziye renk katabilirler suradan ayrildigina pisman olup ayrica suranin evlenecegini duyunca pismanliktan hasta olup yataklara dusebilir kivanc bey:))
kurt seyidin surayla iliskisinin bitmesi demek dizinin bitmesi demek bence kivanc ve fahriye hic iyi bir ikili olmadi. nerde kaldi kurt seyit sura aski? ne olursa olsun aralarina kimse girmemesi lazim cok uzucu hic bir esprisi kalmadi dizinin kivancin baskasi ile evlenmesi ile, ilk aldatan kivanc bey oldu daha once de yaptigi gibi igrenc.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.