Kızılcık Şerbeti - ben diziyi çok beğendim . tam bir türkiye gerçeği

Kızılcık Şerbeti Kızılcık Şerbeti
ben diziyi çok beğendim . tam bir türkiye gerçeği . herkes kendine pay çıkarsın . her iki tarafın da yanlışları ve doğruları veriliyor dizide.
islamiyet yanlış vurgulanıyor denmiş . e zaten bu gösteriş seven ,zengin muhafazakar kesim dediğimiz topluluk gerçek islamiyetten uzak yaşıyor. başı kapamakla , pahalı uzun elbiseler giymekle 5 vakit namaz kılmakla mükemmel müslüman olunmuyor . dizi zaten bunu vurgulamaya çalışıyor. hem islamı yaşayan aileyiz de, hem oğlun zina yapsın ama evde konu bile edilmesin , her şey normalmiş gibi hayat devam etsin yok öyle müslümanlık . her iki kesim için söylüyorum dizi gerçekleri çırılçıplak yansıttığı için insanlar kendilerini seyretmenin verdiği rahatsızlığı yaşıyor, bu da birilerine dokunuyor . o nedenle dizi yayından kalksın tantanaları yapıyorlar. ey seyirci ! otur izle kendini gör hatalarını düzelt.
dizinin geneli güzel . her sahne ayrı bir hikaye ayrı bir ders.
en çok umut & semanur çifti için izliyorum . çok tatlılar . toplumda çok semanurlar var pembe annelerin ellerinde ezilen . umarım hepsinin karşısına umutlar çıkar . amin .

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.