Kiralık Aşk - elcin sangu durusunu ve oyunculugunu sevdigim bir artist. ozeli

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
elcin sangu durusunu ve oyunculugunu sevdigim bir artist. ozeli ile hic malzeme vermedi simdiye kadar. takdir ederim hep. ama son reportajinda verdigi cevaplari onceden hazirlamis olmasina ragmen ki bu cok belli.. seyirciye bir meydan okuma gordum.

filmde oynadigi baris arduc icin yakin arkadasim ve yakistirilmak beni bozar dedi. bunu hepimiz biliyoruz. birbirine yakistirilan ilk ciftler degiller, tek diziyle unlu olan cift de degiller. sanki bir tek onun basina geliyor bu olay...
yakistirilmaktan bu kadar rahatsizken niye tekrar film icin bir araya geldiniz diye sorarlar adama... cevap belli para.. ama soran yok malesef...
ayrica yakistirilmasalardi bu film icin teklif bile gitmezdi. bu ikisi icinde gecerli. bunlari biliyor kendisi eminim.

ayrica halkin gazetecilige soyunmasi da rahatsiz ediyormus... hakli bir konuda haksiz duruma dusuren cevaplar...bir kere uslub yanlis her ne kadar sorulan sorulara cevabi onceden hazirlamis olsada.. sen halk degilmisin? yoruma cok acik usluplar bunlar... her unlu kisinin basina gelen habersiz foto cekilmesi.. tek degil yani.. tum dunyada boyle..

elcin hanim hep bunu yapiyor yalniz... sohretin getirdiklerini alip goturulerini skayet ediyor... herkes sohreti kaldiramaz. benim fikrimi sorarsaniz kendisi yanlis meslek secmis. yeni projelerinde yeni partnerlerinde umarim ayni basariyi yakalar..
cunku biz ikisini beraber sevdik. bunu anlarlar birden umarim
bahar2

Oy Ver

5.7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.