Kiralık Aşk - nilsuu harikadan öte dostum, herkesi tek tek anna inceliği

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
nihalce
Bayan
bandirma
11/6/1969 (55)
nilsuu harikadan öte dostum, herkesi tek tek anna inceliği gösteriyorsun, güzel kalplim, her şey gönlünce olsun seninde. hikâye çok güzel ve anlamlı, her şeyin hayırlısını istemek lazım. her şerden hayır doğabilir, çok haklısın canım benim.

zübeydem bin kere amin duana, sen de çok seviliyorsun temiz kalplim benim. umarım daha iyicesindir, allah bir kapıyı kapatırsa, bin kapı açar, hiç belli olmaz değil mi, kiminin duası kiminin parası derler, rabbim herkesin duasını kabul etsin.

ben perim, sen hastalandın mi? canım şimdi nasılsın? allah tez vakit şifa versin. çok geçmiş olsun. hasta halinde ıhsan turhandan yazdığın şiir harika, eline sağlık perim.

nurum beni kırmadın , yazdın, sağol gülüm, en çok sen yaz, döne döne yaz, özletme kendini sakın.

tamer arkadaşım yine döktürmüş, nefes aldığımız sürece buradayız. aysuna ben de hak veriyorum. burada çok emeği geçti. özü sözü bir arkadaşımız, inşallah sorunlar çözülebilir.

papatyam zor süreçlerden geçiyorsun, eminim ki evladının sevgisi, ailenin desteği ve bizleri nde duaları ile bugünlerde geçecek arkadaşım. türkan ablam da destek çıkmış , bu hastalığı en yakından tanıyan biri olarak. rabbim tez sifalarversin size, tamer in dediği gibi buralarda olmaya çalışacağız hep birlikte.

tly arkadaşım tezini verirsin inşallah, gönlünce olsun. başarıların daim olsun. her şey istediğin gibi olsun.

derinim, yüreğimin en derinindesin. çıkamazsın artık, yer yaptı çünkü. insan bir sevdi mi vaz geçmek zordur canım benim. ara sıra ses ver.

figen cim paolo neruda en sevdiklerimden. bu aralar fıkra yazmıyorsun pek?

sultan cim minik oğlunu kucaklıyorum, ne tatlı olmuştur o gösteride?

kıbrıslı tabiki de bu menü varsa gelmez miyiz hiç? supersin arkadasim. kıbrıs köftesi var tariferde gördüm. onu da yapabilirsen sevinirim ama.

yankı fıkralar güzel canım, hem iş hem bura , bravo enerjin yüksek, coşturuyorsun burayı.

turkuaz bizi kırmadığın için teşekkürler, senaryo da gelmiş, yüreğine, emeğine sağlık, muhteşem olmuş güzel arkadaşım.

eski yorumlar kalmasa da buranın devamı için çırpınan arkadaşlara teşekkürler. nesli, buket, ayfo, gül, melek , nisan, yay kadını, bahar2 herkese selamlar, sevgiler
figen cim fıkra yazmış, geri dönüşte gördüm. güzelmiş arkadaşım. yüzümü güldürdün.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.