Kiralık Aşk - herkese merhaba, arkadaşlar herkes tatilde oldugu için

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
Love
Bayan
1/1/2010 (14)
herkese merhaba,
arkadaşlar herkes tatilde oldugu için yazılar onaylanmamıstır.dun ben okuyabıldıgım kadarını onaylamaya calıstım..genelde okumadan onaylamıyorum yazıları...bu arada onaylanmayan ve silinen yazılarında silinme sebebı vardır mutlaka..ben önceden neden sılındı diye yazarokur'a özelden mesaj atıyordum..bence sizde öyle yapın..en azından silinme sebebını ögrenirsiniz...ona göre yazılarınızı yazarsınız... burda yazılanları yazarokur görmeyeebılır(özelden yazıp,sorun o yüzden)


gelelim herşeyi konusuruz,yorumlarız,didikleriz,hakaret ederiz,eleştiririz diyenlere...

evet buların hepsini yaparsınız.yaptıgınız süre boyunca da sevmediğiniz kişilere prim verirsiniz... en basit örneği kendimden vermek isterim...haftalar önce sayfa'ya fanlar dizinin yayınlandıgı gün ve saatte diziyi netten izleyip,sosyal medya da tt listesınde 1. sıralara çıkarıyorlar dedim..bunu dedıkten 1-2 hafta sonra perşembe günleri,cuma günleri haberler çıkmaya başladı... burda elbar'a yönelik yorumlar yapıldı.hemen arkaasından olumsuz yorumlar geldi.hatta hıc olmayacak şeyler yazıldi.belki inanırlar,tuttururum gibilerinden...hadi bunu geçtım sırf burayla kalmadı magazın'e basına haberler yapıldı,yaptırıldı.bunu da geçtim fanları sınırlendırmek için ellerinden geleni yaptılar..neden ?sinirlendirince konusuluyorlar çunku.konusunca ne oluyor? reklam yapıyorlar.insanlar merak ediyor.bunu bu hale getiren,bu kadar tepki alacak ne yaptı kı? diye herşeyi inceliyor okuyor insanlar...

yanı siz özelı konustukca özelle gundeme gelıyorlar... (hala)

dizi varken okey konusulur.etkıledi çünkü.gördük tepki gösterdik ama ne oldu?hiç birşey..dizi bitti.herşey bıttı.eger hala özelı konusmaya devam edıyorsak,o zaman bu diziyi sevdiğim,oyuncuları sevdiğim yada bu ekiple alakalı birşey değildir..direk karşı takıma destektir..

ben şahsen böyle dusunuyorum... insallah emek istediğimi dogu anlatabilmişimdir...

ayrıca sizin su bir taraf hata yaptı.diğer taraf yapmadı olayınız varya..yanı tek tarafı destekleme tutma...ben ona da çok kızıyorum...
iki taraf yanı ii oyuncu da yeterınce hata yaptı.. bırısı bır sure sonra geri çekıldı veya cekılmek zorunda bırakıldı.o yuzden insanlar bunu görmuyorlar..bence onu da görün..

son olarak bu diziyi zirveye tasıyan en başta bu projeyi hazırlayan kişilerdir..yani oyuncuların önünde olanlardır.. oyuncu oynar..yazan asıl iyi yazarsa,hazırlayan iyi hazırlarsa oyuncu da güzel oynarsa ki oynamanın ötesınde bir performans sergilediler... seyirci izlemeye devam eder... bunların bırı olmazsa o iş biter..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.