Kiralık Aşk - ben geldimmm şükür kavuşturana... günaydın gününüz

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
nilsuu (sessiztakipçi 1)
Bayan
Istanbul
1/1/2010 (14)
ben geldimmm şükür kavuşturana...
günaydın gününüz aydın olsun canlar...
hepiniz nasılsınız .. inşaallah iyisinizdir ..yaramaz birşey yoktur..
rabbim hastalarımıza hastasi olanlara şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah..derdi veren rabbim dermanini da verirmis..skintida olanları allahim biran önce feraha kavuştursun 🙇.

türkanim güzel ablam.. yorumlarıni okudum.. agrilarinda bile beni merak etmissin.. sormuşsun..hakkını helal et canım.. hakkim varsa helal hos olsun..ablam ablaların bir tanesi sen ne guzel bir insansin ..seni yetistiren anneye babaya rabbim rahmet eylesin mekanları cennet olsun 🙇..dünkü yazıni okudum.. bogazim düğümlendi .. gözümün önünde neler gecti bir bilsen.. simdi niye pes ettim demissin..oldu mu simdi ...benim ablam herdurumda bile hayatın güzelliklerini dile getirirdi .. ben boyle istemiyorum haberin olsun .. hepimiz imtihan icindeyiz .sen güçlüsün.. herkese moral verirken .. buda gecicek ..dua sabir tevekkül..sakın vazgecmek yok ..unutma 27 lik perimsin.. .etrafimizda olan canlar iyileşti sira sende.. . neredesin bilmiyorum ama odandan kafami uzatip ben geldim ceee 😊.. kizin geldi 😊yasak olsada dr den izin alip karşılıklı kahvelerimizi icelimm... turkanimla muhabbetin en guzeli.. oh misss...yasaklara uy canim senin sağlığın için..biz sana burdan yazılarını okumus gibi sesleniriz.bize yaziyormus gibi kağıda dök canım..rabbimin izniyle iyi olucaksın.. yeterki inan.sevdikleriniz icin...rabbime emanet ol türkan ablam...

papatyam inşallah seninde güzel haberlerini alicaz keşke birilerine söyleseydin senden haber verseydi. buraya en kisa surede bekleniyorsun.unutun mu 27 lik hunili perileriz bunuda atlaticaksiniz yeterki inanin..sevenleriniz icin... rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun..

nihalcem geldim canimm .seni burda görmek ne güzel yorumlarıni okumayi özlemişim..rabbim annecigine rahmet eylesin senin gibi güzel evlat yetiştirmiş ..gönlü güzelim...
.
vefat etmis bütün annelerin ve babalarin rabbim mekanlarıni cennet eylesin..

sultanım gecmis olsun canim dikkat et bu havalar tetikliyor maalesef..seslenmişsin canim iyiyim şükür hakkini helal et canim meraklandirmisim sizi..

ben perim selamlarini aldım..iyi diyelim iyi olalım perim ..kahvelerimi ictim ellerine sağlık.. siirlerin için teşekkürler canım..
figen gec oldu ama sevdiklerinle birlikte sağlıklı huzurlu mutlu bereketli nice seneler dilerim 🎂..fikralar icinde teşekkürler..
turkuaz vakit bulup okuyamadım ama en kisa zamanda yüreğine kalemine sağlık canım..

yanki abla bir haber etmis giden canlar gelmis..rabbim herseyin hayırlısını versin inşallah..
gulcince guzel perimde gelmis .. iyi olmana sevindim.. aralarda da olsa ses ver ..merakta birakma özelden çok yazdim ulaşmadı sana sanırım..kendine iyi bak guzel arkadaşım..
unuttugum var mi .. 🤔yaşlılık...
burada olan olmayan bütün canları rabbime emanet ediyorum.. sağlığınız huzurunuz mutluluğunuz daim olsun ..sağlıcakla kalın..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.