Kiralık Aşk - türkan abla, sana sabırlar diliyorum. bu ağrıları çeken

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
nihalce
Bayan
bandirma
11/6/1969 (55)
türkan abla, sana sabırlar diliyorum. bu ağrıları çeken ne ilk ne de son insansın. hayatımız sinav, herkesin başında üzüntüsü de derdi de sevinci de var. sağlık yerinde olunca kıymetini bilmiyoruz. ben de en yakınlarımdan gördüm, annemden, kayın validemden. sırf günah işledikleri için cekmediler, ben de inanıyorum sende çok iyi bir insansın, tıpkı annelerim gibi. sabrın sonu selamettir inşallah, allahın izniyle. allah yardımcınız olsun, sariliyorum tüm sevgimle.

kıbrıslı bütün ölmüş anne ve babalarımızın mekanı cennet olsun. ne mutlu arkalarından dua edenleri var, allah razı olsun diyenler var. umarım bizlerde böyle bir miras bırakabiliriz sevdiklerimize.

sedaqet ablanın kızının tedavisi devam ediyor. her zaman dualarimiza ihtiyacı var. inanıyorum ki vefa mız bu hastalığı atlatacak. papatya canım, sen nasıl oldun?

elçin le barış, arayı soğutmadan aynı projede olurlarsa çok iyi olur. fanların sevgisini kaybetmeden, ellerini çabuk tutsalar iyi olur bence. onlar bir elmanın iki yarısı. birlikte bir bütünler.

turkuaz senaryon güzel olmuş canım.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.