Kiralık Aşk - buz gibi bir ankara gününden merhaba tüm kiralık aşk

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
buz gibi bir ankara gününden merhaba tüm kiralık aşk severler. ben sayfanızı yaklaşık 1 yıldır her gün düzenli bir şekilde okuyorum. ancak bu ilk yorumum. (dizi bitti ama ben ilk yorumumu yapıyorum :-)

farklı ülke ve şehirlerden, farklı düşüncelere sahip bir çok insanın burada toplanarak dizi hakkında yapmış olduğu her yorum için öncelikle ben kendi adıma teşekkür ederim.. sizler sayesinde geçmiş bölümlerdeki kitaplar, tablolar, objeler vs. ler hakkında bir çok fikir edindim ve dizideki amacını, dizinin senaryosunu anlamaya, bazen sadece izlediğim ama öylesine izlediğimi sonradan fark ettiğim bir çok sahneyi sizler sayesinde anlamlandırdım - algıladım. daha önce de birçok dizi izledim. ancak hiçbirisi ka kadar beni kendine bağlamamıştı. 2 ünv. bitiren bir yönetici olarak bazen bu konuda kendime hayret ediyorum.

dizi bitti ama neden bitti ben de sizler gibi anlayamıyorum, ki, final kararının sadece reyting olmadığını düşünüyorum (buradaki birçok arkadaş gibi) artık ilerleyen günlerde veya dönemde sebepler belki daha net belli olur da bizler de dizi neden bitmiş öğreniriz. eskiden, özetti, fragmandı, fotolardı derken cuma günleri daha bir heyecanlı oluyordu. şimdi herkes gibi ben de ekskliğini hissediyorum ka' ın.

daha önceden de olduğu gibi, şimdi de senaryo yazan tüm arkadaşların senaryolarını heyecanla beklediğimi ifade etmek isterim. (bazen o senaryoları okurken diziyi düşünüyorum ki, aslında ne kadar çok şey yazılabilirmiş...)

herkese sevgiler - saygılar

ank-ayşe

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.