Kiralık Aşk - selam... uzun zamandır sayfadan uzak kaldım. ne yorum

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
selam...

uzun zamandır sayfadan uzak kaldım. ne yorum yapabildim, nede sizleri ayrıntılı okuyabildim. biraz dizinin zamansız finaline olan tepkimden, biraz yazdığım yorumların silinmesinden birazda sayfada birbirini anlamadan dinlemeden kırıcı yorumlardan dolayı içimden ne okumak, nede yazmak geldi.
bundan önce yorumlarımın bir kaçında " ben senden daha iyi bilirim bu piyasayı " yada " özeller bizi ilgilendirmiyor" yorumları açıkçası pek hoş olmadı. zira ben hiç bir zaman çok iyi bildiğim özel durumları burada paylaşmadım sadece yazılan bir yoruma kısa ve net bir cevap verdim.
her neyse işte bu durumlar beni uzaklaştırdı sayfadan. kırıldım...üzüldüm...

dizimizin final bölümü benim içime sinmedi. hızlandırılmış bir son mutlu bitse bile kimi memnun edebilir ki...
finalin nedeni olarak gerek sosyal medyada, gerek ağızdan ağıza dolaşan bir çok söylenti var. bana göre suçlu herkes.. kanal, yazar, yapımcı, oyuncu, yönetmen, aşırı baskı yapan yaşı genç fanlar.

bundan sonra yazdıklarım özel içerir. istemeyen lütfen okumasın..
çoğumuzun merak ettiği elbar varmı sorusuzda dahil dizinin erken finali ile ilgili duyduklarımı sizinle paylaşmak istiyorum. inşallah silinmez.
daha önce yazmıştım üniversite yıllarımda başlayıp 8 sene ajansa bağlı reklam ve dizi oyunculuğu yapmıştım. bu süre zarfında ünlü bir duayenden oyunculuk dersleri almıştım. ben devam etmek istemediğim ve yorucu olduğu için bıraktım ama aynı zamanlarda başlayıp bırakmadan azimle devam edip ünlü olan dostlarım, arkadaşlarım var.
bu dostlarımdan biri ile geçen hafta bir araya geldik. hem kahvaltımızı yaptık hem koyu bir muhabbet ettik. bizden, piyasadan, ka'dan bahsettik.
final sonrası ka partisinde bu arkadaşımda vardı. şimdi uzatmadan anlattığı bazı şeyleri fazla ayrıntıya girmeden kısa kısa sizlerle paylaşıyorum.
1- ilk kıskançlık krizleri iki tarafın sevgilileri ile ilgili 11 bölüm itibarı ile başlayıp 17. bölümde zirve yapmış.
2- evet oyuncular arasında bir hoşlanma olmuş ama taraflardan biri korkak davranmış. ve başlamadan bitmiş. yada bitmiş gibi gösterilmiş.
3- galo zamanı e gerçekten uzaklaştırılmak istenmiş plan tutmayınca geri adım atılmış.
4- e ve b parti akşamı istiyerek değil baskı ile bir araya gelip şarkı söylemiş. mümkün olduğu kadar birbirlerinden uzak kalmaya çalışıyorlarmış.
5- şu anda ne arkadaş, ne kanka, nede başka bir durumları varmış.
6- birdaha film, dizi aynı projede yer almayı asla düşünmüyorlarmış.( uçuk ücretler teklif edilirse belki diyor arkadaşım)
7- ka bir daha başlamaz başlasa bile başka başrollerle olabilirmiş. ama şu anda böyle bir düşünce yokmuş en azından yakın vadede...
8- dizideki problemle ilgili şu an ağız birliği yapmış gibi herkes susuyormuş.
9- yakında tarflardan biri ( kanal, yapım) patlayıp bir açıklama yapabilirmiş.
duyduklarım kısaca bunlar. sizlerde bilin istedim.

hepinize selamlar...

sessiz takipçi1.. canımsın benim. selamını alıyorum. hiç atlamıyorsun çok teşekkür ederim. bu sayfada benim için çok özel bir dostsun. bende sana kucak dolusu selamlar ve sevgiler yolluyorum.

zübüşcüm... her zaman dualarına canı gönülden amin.. allah razı olsun. yüreğine sağlık. sessiz takipçi gibi sende gönül dostlarımdan birisin. sanada selamlar sevgiler yolluyorum.

senaryo yazan, yorum yapan tüm periler ve tamer bey yüreğinize sağlık...

tekrar hepinize selamlar gönderiyorum.

cansın.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.