Kiralık Aşk - sila turkuaz senaryolar cok guzel ilerliyor elinize saglik

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
sila
turkuaz
senaryolar cok guzel ilerliyor elinize saglik bugun anladigim kadariyla herkese zor gecti hani iki dizi olur ayni gun birine arada bakarsin digeri vazgecilmezindir bizler cumalari reklam arasinda bile degistirmedik bu sebepten cumalar gercekten artik zor gecer eskiden a sokaklari izlerdim hatta cok severim polisiye dizi olarak kafa dagitir bugun bakma imkanim oldu ama yok o eski tadi alamiyorum nasil bir ruh hali icindeysem olmadi bakamadim hani cumadan sonraki gun tatil olurya hafta sonu misafir agirlamak icin en uygun gun ertesi gun is yok gelende agirlayanda rahat olur ben farkettimki bir yildir kapilarimi cumalari kapatmisim.
her neyse bu arada bizimkiler acaba ne yapiyor yeni projeler nedir barisi pek merak etmiyorumda elcin ne yapacak bilen varsa yazsin lutfen.
onur yani bizim koris vatanim sensin hastasiymis oradan bir teklif gelirse seve seve oynarim diyor yakisir benim korisime.

hafta ici bu sehir arkandan gelecek diziye baktim basrol keremi ilk defa izliyorum rolune cok yakismis ama iz partneri leyleydi dimi adi bu kiz her dizide boyle kendini tekrarliyor bir adim bir sey katkamis kendine guzellik yetiyormu basrol olmak icin yetenek olmassada olur modundalar simdi sakin iz oldugu icin giciklandigimi zannetmeyin gercekten yeteneksiz yan rol deki kiz daha iyi oynuyor.
ortak senaryo guzellesmeye basladi ama cok kisa gidiyor keske yetenegim olsada bende yazabilsem elinize saglik biraz uzun yazarsaniz cok mutlu oluruz .
gece sutuuu sila mesaji aldin sen onun yeri bir baska o kadar guzel senaryalar yaziliyor ama oradaki ahmeti okumuyorum adeta yasiyorum.
ismini yazmadigim arkadaslar sakin gonul koymasin hepinizi okumaktan ayri ayri keyf aliyorum ve ozluyorum biradan hepinize kucak dolusu sevgimi gonderiyorum uzun suredir gormedogim sadagat hanim nasil oldunuz hastaniz nasil umarim iyisinizdiz tez zamanda sifa bulursunuz insallah nevin hanim terliklermi bitti saglik olsun sevgiler tukenmesin sizde atada gelin zubeyde hanim hep dualarinizla huzur bulduk bugun dualarimiz sizlere ve hastalariniza cigdem karakedi. her. gulcin cokkk cokkk isim var daha biliyorum ama benim yasli hafizam beni yari yolda birakiyor kusura bakmayin hepinizi cok cok opuyorum
tamer bey sizede sizede selamlar ne yalan soyleyim bazen yazdiklarinizi anlamiyorum cokmu edebi bir dil kullaniyorsunuz benmi eksigim bilmiyorum ama arada yasanmisliklariniz varya onlari okurken mest oluyorum elinize saglik.
iyi geceler papatya

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.