Kiralık Aşk - evet ben gercekten saf ve mantiksiz biriyim - dizi reytinglerde

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
evet ben gercekten saf ve mantiksiz biriyim
- dizi reytinglerde tavandayken birdenbire yonetmen degisti ve yerine malum yonetmen geldi (baris yos)
-dizi yeni baslamisken barisin elcinsiz reklami cikti (tabii ki tutmadi)
-kasim-aralik 2015 elcin hakkinda dunya kadar dedikodu cikti - hasta, diziden ayrilacak, tukenmislik sendromu vs. elcinin buna cevabi menajerini degistirip tum dedikodulari durdurmak oldu, ve ozellikle magazin programlarindan uzak durmak oldu
-bu islemler tutmadiginda yeni yonetmen ile iz tekrar geldi ve sonra galo faciasi geldi. saf oldugum icin bunlar neden oldugunu anlamadim :-) ve neden boyle oldugunu cozemedim, ve enayi olarak galoya karsi tepki koydum :-)
-herhalde yapimci sirket de enayi oldugunu anladi ve o yonetmeni gonderdi ve yerine baska `daha basarili` bir yonetmen getirdi (senol sonmez). ama bu donemde yonetmenin ve yapimcinin (haktan pak) tv kumandasini gostermesini de tam safoz olarak gayet normal olay olarak kabul ettim. hak ediyormusum yani :-)
-yine tam safoz oldugum icin, bas karakterler hic opusturulmeden (kanalin diger dizilerinde boyle sinirlamalar yokken, elcinin `turkan soray` kurallari koydugu soylentileri arasinda) dizi boyle acayip bir sezon finaline gittigini gordum (acaba bundan sonra `baris arduc kurallari` da mi olacak - ciplak oynarim, ama opusmem :-) gibi saf saf kendime sorarim)
-ikinci sezon defne-omer mumkun oldugu kadar uzak tutulacak sekilde, farkli sirketlerde, kus kos kos oturan ikili bas oyuncu olarak senaryosunu da saf saf kabul ettim ve izledim.
-hafta ici baris-gupse avm maceralarini magazinde cikmasi, persembe gunu bu maceralarin fotograflari ve videolari sosyal medyada cikmasi da tam saftirik olarak uzaylilar tarafindan yapildigina dair inandim.
o sirada da baris-gupse ikilisi magazincilere bu kadar sk yakalandigini elcinin ise hic cikmadigi da acayip bir rastlanti idi.
-geldik son aralik ayi olaylarina, birden bire yine magazin programlarinda 27 ocak son cekim gunu, dizi 71. veya 73. bolumde final yapacak haberleri uzerine ne senaristten (meric acemi) ne yapimcidan ne de kanaldan bu soylentilere onay gelmedi. ve ancak kanal barisla sozlesme imzaladiktan sonra gupsenin dizi final yapacak aciklamasi geldi. safozum ya bu aciklamayi ben de yapabilirdim (sadece zaman yanlis olacakti :-)).
bu aciklamaya ragmen yapimci 3 hafta bekledi, kanal ise `son 2 bolum` yazisini neredeyse ancak 5 hafta sonra koymasi da tam safoz olarak hic anlamadim. kanal barisla o zaman niye sozlesme imzaladi sorusunu da hic dusunmedim :-) buyuk kulupler de buyuk transferler yapiyor ama ondan sonra bir bakiyorsunuz o oyuncular hic oynamadan gonderiliyor. kafamda boyle saftirik dusunceler de dolasiyor. tum safozlugumla da ben buradan kanala bir teklifte bulunmustum - bundan sonra baris herhangi bir dizide isinize yaramaz, evlendirme programiniza katilsin, nasil olsa gupse de gelir (bedavadan) boylece oradaki reytingleri yukseltirsiniz (haftaici her gun) baristan da bir nebze yararlanmis olursunuz.
bu bir nefret ifadesi degildir tamamen mantikli bir tespittir. ayrica tam bir safoz olarak kanalin dizilerindeki son raytinglerine baktigimda ve dustugunu gordugumde bunun sonucunu bizim dizinin finaline baglamak da safozligun dik alasi oldunu dusunuyorum.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.