Kiralık Aşk - demek bazı sahneler için yunanlılara torpil varmış.çok

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
her
Bayan
zonguldak
1/1/1984 (40)
demek bazı sahneler için yunanlılara torpil varmış.çok komik ya valla izahı da yoktur herhalde.
şimdi ben sektör ehli falan değilim hatta çok iyi izleyici falan da değilim.ama geçen yıl nurgül yeiilçayın diziden ayrılmasıyla ilgili röportajını okumuştum.başrollerin istekleri ve yönetmenle ilişkisinin senaryoyu nasıl etkilediğiyle iligili söylediklerini hatırlıyorum. tesadüfe bakın ki hafızam beni yanıltmıyorsa b.arduç un önceki dizisi bugünün saraylısında yönetmen senaristin yazdığını çekmedi diye olay olmuştu.senaryoya makas ilk değil.olması gerekir mi peki?yönetmen sadece uygulayıcı mıdır?ben sahneye yönetmen müdahalesi olması gerektiğini düşünüyorum. sonuçta hikayeyi onun gözünden izliyoruz. keşke makası deföm e değil de iç bayan koray-nöro sahnesine yapaydı.vardır bir bildikleri.
şöylwde birşey var bizimkiler çekmiş kanal yayınlamamış.bu da ilginç tabi.
olan oldu dizi bitti gitti.arşivin tozlu raflarında yerini aldı.çekilecek birçok diziye de iyisiyle kötüsüyle örnek oldu.bizi bir buçuk yıl serüvene sürükledi.
defneyle ilgili tespitler için çok da haksız diyemeyeceğim.kadın karaktere yalandan başka kapı açamayan yine kadın kaleme teesüf edeyim en iyisi.hep söyledim yine söylüyorum o kadar güçlü bir ömer yarattı ki meriç hanım hikayenin devamında saçmalama payı hep definenin oldu.esnekliği defneden yana kullanınca izleyicinin de gözüne battı.
galo olayı zaten fiyaskoydu.keşke galo için huysuz virjin gibi bir karakter dahil olsaydı.komedi izlerdik gerilim yerine.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.