Kiralık Aşk - herkese iyi geceler, bizim burda saat oglen ama olsun! turkuaz

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
herkese iyi geceler, bizim burda saat oglen ama olsun!
turkuaz senaryolarin cok guzel ve diger enaryolarida takip ediyorum. ellerinize saglik!
karakedi her kelimene katiliyorum. lutfn devam

dizimizi oyuncularimizi cok sevdik, buyulendik. nedenini hala bilmiyorum.
dizimizi el birligi ile zorla bitirdiler. sebebini bir gun ogreniriz herhalde.

butun olumlu yanlarina ragmen ki cok konustuk bunu kitaplar, saf ask.. genede ben daha evvel de defalarca yazdim, genc kizlarimiz seyrediyor verilen mesajlar saglikli degil diye.
dizide verilen ve benim algiladigim mesajlari paylasmak istiyorum sizinle :

1. eger sonunda genc bir adamla evlenebilme olasiligin varsa , ailene, sevdigin adama, herkese yalan ustune yalan soyleyebilirsin. egitimsiz bile olsan guzelsen sorun yok.
2. senin iyiliğini dusundugunu soyleyen ailen bile eger ortada kaldiysan seni hemen pamir gibi zengin baska bir isadamina kakalarlar, muhim olan zengin bir koca.
3.senin icin birkac saat dolasmak disinda, hic mucadele vermeyen bir adam eger zengin bir is adamiysa bunu herkese buyuk ask diye yutturabilirsin. hatta bu adam kendine asilan kadinlara istemem yan cebime diyorsa ve bunu soyluyorsa bile.
4.kendi unvaninla kisiliginle bir sirkette kimse sana saygi duymuyorsa , azarlanip itilip kakiliyorsan, sende onlara cemkirebilirsin. sadece patronlara nazik ol yeter.
5.guzel bir kadin icin en önemli sey , evlilik olmadan cocuk yaparak hayati garanti altina almaktir. geldigin mahalle kulturu buna karsi ciksa bile merak etme ailen sana destek olacaktir. kariyer yapman veya hayalindeki isi tasarimciligi yapmasan da olur. kendi ayaklarin ustunde durmayi ogren.. buna deginilmiyor bile.
6.evlenip doğurunca o hep neriman turu insanlara benzersin onlara donusursun. evlilik olduysa tamamdir, bundan rahatsiz olmazsin cunku muhim olan evlenmektir.
7.kotuler, entrika yapanlar kazanir, bedel odemelerine bile gerek duyulmaz.

bu kadar genc yasta izleyicisi olan bir dizinin -aslinda cogu tv dizisi boyle- senaristlerin dikkat etmesi gereken oyle noktalar varki, hele hele ulkemizin bu gunlerinde..

saygilar
bahar2

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.