Kiralık Aşk - günaydın .. bu acele niye ..durun bakalım daha yeni

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
günaydın ..

bu acele niye ..durun bakalım daha yeni başladı ..bitmesiyle beraber başladı ..
bu kadar doluyuz demek ..herkesin konuşacağı çok şey var demek ..
meydan davetleri başladı ..bekliyelim görelim bugün gördünmüü onun suçu yok dediğinize yarın kıymetliniz bir şey der şaşar kalır taraf tutamazsınız..
gizli kalmasın elbette konuşacakları olur herkesin.. kim haklıysa ordan yola çıkar demiştim der ...birde birini aklamaya çalışırken tekil konuşun ..diğerleri kendini ifade edebilir üstelik beğenmiyor olabilir ..
ne olduğunu henüz bilmiyorum ..ama burda ne yaşandığını iyi biliyorum ...
beğenmediğini ifadeye tepkinin kumandayla olduğunuda,sevgili öküzün bizdeki misafirliğinide, ..oniki dakika diye saymıştı arkadaşlar birlikteliği gerisini yönetmenmi doldurdu ...bekliyelim görelim ...kavgada ilk yumruğu atan kazanmaz sadece avantaj elde eder görünen karşıdakiler kalabalık ..
bu camiada birinin adı çıkarsa onun yolu engebeli olur ..henüz yolun başındaysan işin çok zor demektir ...bir süre daha burası canlı kalır duyulan anlatılır sonra yine aklananlar suçlananlar yer değiştirir bir tek kadın oyuncu es geçilir ..şimdi bekleme zamanı taşlar bir dökülsün etekten biz sayalım tek tek kimin ne kadar taşı var diye sonra bulunur sanmayın sevdiğine göre yorum yapılır ...en azından elde veri olur ben veya başkası ..aklıyorsun ama bunlar ne diye kırdığı camların taşlarını uzatırız ...yada yeni doğmuş bebek masumiyetini uygun gördüğünüz ve siz üzülmeyin diye mahallenin yüzde sekseninin camını ben kırmış olayım ..benim anatomimde olanlara ve benim gibi olanların babalarına bakışıyla gönlümü yeterince kırdı ..sizlerdende çok beğendiği halde kırılan vardı (gülgün hanım)..neyse bir suçlu aranıyor tüm olanlara gözümüzü kapatalım ben suçlu olayım ..kolayı erkek oyuncunun arkadaşıydı ama fani dünyada birde onun hakkına girmeyeyim ..
yanlız anlıyamadığım abuk bir durum var ..diyorsunuzki senarist yazıyormuş ama yönetmen çekmiyormuş ...peki yine siz diyordunuz kalemini kırar işine karıştırmaz diye niye susmuş ..ya yine olmadı değilmi ...afedersiniz...


tamer

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.