Kiralık Aşk - enine..boyuna ..(1) önsöz.. bağlandık bir kere

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
enine..boyuna ..(1)


önsöz..

bağlandık bir kere ...herkesin buraya geliş hikayesi farklıydı ..ama bağlanmayı tam açıklıyamadı kimse ...aslında diziden bağlılık kopalı epey oldu çoğumuzun buraya bağlılığı devam etti ..diziyide burası için seyretmeye devam edenler oldu ,açıklamaları böyle ...ben başladığımı bitirmek adına devam ettim birde burada olduğum için ...yazıda isim kullanmamaya özen göstereceğim ama çoğunuz orada olacaksınız ..bitmesine az kaldı yinede bitmiş gibi ,bitince kaç defa final ihtimali vardı bir arkadaşımdan hazırda bir yazı tutmasını istemiştim ..bitince yazıyı göreceksiniz bende destek veririm gördüklerimle ...
benimki bir karşıdan bakış... ayrıntıları siz çok güzel buluyorsunuz ...
benim yazımada destek vermenizi beklerim ..eleştiride olacaktır ,normaldir
belirtirseniz sevinirim elden geldiğince açıklarım ...okuyan yorumluyanlara şimdiden teşekkür ederim ...

giriş ...


efsane 20..(17)


çoğumuza göre 20 bana göre 17 sebebide o bölümde keskin bir viraj var ..
neden çok beğenildi ilk 20 .çoğu arkadaş deföm sahneleri fazlaydı dedi ..
oysa ilk beşte sinan ön plandaydı defne adına ömer titiz hayattan zevk almayan işkolik bir adamdı ..yazar yavaş yavaş ömere doğru yönlendirdi ..
sadece defneyi değil bizide ..ömer o zamanda çok sevimli değildi ..
buyurgan hali ilk bölümden beri var ..yaz dizisinin gençlere yönelik haline rağmen orta kusakta etki yapması neyle açıklanır ,saf aşka özlemle diyebilirmiyiz ..evet denirse aşkın saf olmadığı ortada ..ona rağmen masalsı tarifi neyle karşılık buluyor ..saf olan tüm dalına budağına rağmen ömerdi ..
çünkü hiç bir şeyden habersiz olanca hoyratlığıyla hayatı yaşıyordu ...
her bölüm soyulmuş muz gibi dolaşmasını saymazsak masum bir yüzü olduğunu söyleyebiliriz ...daha ilk bölümde defneyi haksız ve hadsiz öpünce züppe duran tavrı giderek yalnız ve hüzünlü olarak karşımıza çıktı ...
orta yaş kuşağı kadınlar evlat koruması dürtüsüyle bu ailesiz çocuğu sevdiler uzun süre eleştirilerde bu gerçek hep vurgulandı ...
sadece seyredenler değil defnede sahiplendi kimsesiz olması ömerin artısı gibi dururken dizinin gerçek hikayesi defnenindi ..mahalle kızı defo geniş kitlelere hitap ederken aslında bir yandan dürüst ve çalışkan olursanız başınıza talih kuşu konabilir mesajıda tarafımdan alındı ..
burdaki dürüst olunmama hali aile için kurban kısmına girince göz ardı edildi .
ömerin olası travması göz önüne alınmayınca ilk yalpalama başladı ..
defneyi özümseyen orta yaş kuşağındaki defneler ,ömerin kumpasa kurban haline niye karşı çıkmadılar tam bilinmesede defnenin ömere meylini ve bir süre sonrada dikkat çekmesinede sevindiler ..
ortada sır varken nasıl olacak sorusuna yanıt daha sonraki bölümlere kadar sorun olmadı ..denize giden defnenin denize sadece ayak sokması ,havuzada giysiyle girmesi(düşmesi) buna karşın ömerin muz halinin her bölüm arzı endam etmesini ben umursasamda burdan kimse umursamadı ..
ilk o zaman oyuncuları araştırdım ve bu durumun oyuncu açıklamalarında aydınlandığını gördüm ..sadece kadınların değil erkeklerinde cinsel obje olduğunun kanıtıydı ömer ..ve soyunması özellikle isteniyordu ..
burdaki arkadaşlar soyunmasını istemediklerini yazdılar ..ama oyuncu bizzat telefon edilip istendiğini oysa ailesiyle izlediğinde sıkıldığını söyledi ..
bu sayfa dışından istenmiş olabilir yoksa yalan niye söylesin üstelik kadın oyuncuda onayladı giyinsin diyen çıkmadı diye ...
feryalin ortaya çıkması defneye rakip gelmesi adına tepki çeksede feryal rakipten ziyade aşk peşinde olmadığını hissettirdi ..
bana göre dizinin en komik sahneleri defnenin feryale engel olma hamleleriydi ..oyuncunun yüzünü çok yerinde kullanması ,olağanüstü beden dili komedi adına kişisel başarıydı ..peşi sıra iz'inde gelmesi kamplaşmaya doğru ilk adım sayılabilir..ben ömeri yem olarak gördüm ..çoğu arkadaş korunduğu fikrindeydi ..ilk 20 den aklımda kalan bardak fırlatma sahnesiydi yine kadın oyuncu resital niteliğinde oyunculuk çıkardı ..bir çok arkadaşın aksine çekimlerde bir sıkıntı yoktu ..bahsi gecen sahnede kapıdan itibaren takip ediş , çekim açısı ve önemli olan mesafenin korunması vucut dilini en iyi göreceğimiz noktanın kullanılması oldukça başarılıydı ...
görülüyorki tüm sorunlar mevcutken neden çok sevildi.. kaygısız seyredildiği için ...bir şekilde affeder düşüncesi hakimdi .. iz açıklıyana kadar ..
kasıktaki izin peşinde olan iz çok önemli bir davranışıda açıkladı ...ve keskin viraja girildi ne açıklamıştı iz ...
...yalanı dolanı asla affetmez ...

sürecek...

tamer

Oy Ver

5.9
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Kiralık Aşk Yorum kardeşim okadar güzel detaylara değindinki.devamını merakla bekliyorum.
eline emeğine sağlık..

zübeyde(zübüş) • 05-01-2017 18:06 !!

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.