Kalp Atışı - bugünkü tag'ımız "#iyiki" idi:) ne de güzel

Kalp Atışı Kalp Atışı
bugünkü tag'ımız "#iyiki" idi:) ne de güzel uydu bugüne. #iyiki geldin huzurcan...#iyiki hayatımdasın...#iyiki sağ yanımsın... bu iyiki'ler uzar gider böyle:)
bu bölümü sevdim. yorumlara katılıyorum hastalara daha çok yer verilmeli senaryoda. şahsen benim çok ilgimi çekiyor dizideki hasta vakaları:) bu bölümde geçen bikaç bölüme nazaran daha çoktu hasta olayları:) ipekle oğuz aşk yolunda sağlam adımlarla ilerliyorlar . hadi hayırlısı bakalım:)
esalp... valla aley'den daha çok sevmeye başladım onları. çok tatlılar:) son sahnede aley'i sobelediler ama olsun du..çok komikti esma ile alp'in o anki yüz ifadeleri:)
ali'nin eski karısı nereden çıktı hiç anlamadım. eks sevgili klişesi bu dizide olmasada olurdu:/ inşallah çabuk gider ali'nin eski karısı...
baharın annesiyle fatih diziden ayrılmış. lütfen bundan sonra ali'nin karısı gittikten sonra hastalar hariç konuk oyuncu katılmasın diziye:) herşey güzel olsun. biz zaten izleriz diziyi:)konuk oyuncu çok olunca kalite düşüyor malesef:/ yarın 10'da reytinglere bakacağız artık . çok merak ediyorum bu bölümün reytingini

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.