Kalp Atışı - bol ekşınlı bir bölümü daha geride bıraktık. ya bu

Kalp Atışı Kalp Atışı
KıRK YıLDa BiR GiBiSiN
Bayan
♠DaimaHatAr♠
17/12/1996 (28)
bol ekşınlı bir bölümü daha geride bıraktık. ya bu bölüm bencede mantık hataları vardı. güya özel tim ama çatıyı iyi kontrol etmiyorlar havadan yani yukarıdan ateş açılıyor adamlar hastanenin içini arıyorlar.
yalnız baya baya snayperi var adamın be. ben başını kaçırdım o adam polis fln mı? o snayperi nereden bulmuş? böyle bir garip bir olaydı o adamın bulunamaması. komik oldu

birde bu özel hastaneler baya pahalı olmalı. bu hastaneye herkes geliyor. dışardan zengin gibide gözükmüyorlar. ucuz bir özel hastanemi acaba orası? haha.
en çokta doktorların kıyafetlerine üzülüyorum. ben pahalıyım diye bas bas bağıran gömlekler ayakkabılar hastanın kanı sırçayıp heba oluyor. ben doktor olsam öyle giyinip gitmezdim hastaneye. hem hastaneler kokar ya .kıyafetlerine kokusu siner hastanenin:) dizideki karakterlerin ayakkabılarını kim seçiyor sa çok zevkli biriymiş. çok güzel ayakkabılar seçiyor:)

malesef oğuzla bahar çifti olacak gibi gözüküyor. ben istemiyorum ikisinin olmasını:(( esmanın kiminle olacağını merak ediyordum ama çoktan esalp sayfaları açılmış demekki esalp aşkı yolda:)) çokta tatliş olur esalp:))
esma yani burcu türünzede ayrı bir hayranım çok yetenekli oyuncu:)
esma ve eylül aynı huzurumla ben gibiler. haha ama tabi bizim ikimizde esma kadar saf değiliz. güçlü dostluk açısından benziyor olabiliriz:))) birde esma tripleri benim eylülümün triplerine benziyor:)
#acılarıpaylaşmak

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.