Kalbimdeki Deniz - hülya; alihan'ın 350.000 tl'yi faiz uygulamasıyla

Kalbimdeki Deniz Kalbimdeki Deniz
hülya; alihan'ın 350.000 tl'yi faiz uygulamasıyla işletmesi için bloke ettirdiği para ile zannederim lüks arabasını satın aldı; üstelik hülya bu parayı şebnem'in hesabına aktaracağını söyleyerek. bu durumda hülya ile şebnem'in araları artık açılmalı, böyle devam ederse çok sıkıcı hal alır. anlaşılan alihan çok aptal, hiç olmazsa şebnem ile hülya bu aşamada kavga etsinler. ayrıca hülya'nın banka içerisinde her istediğini yapması ilginç !! orada ki memurların, hülya'nın bu tutumunu daha üst makamlara aktarabilirler, çünkü her kuruluşta hiyerarşik bir yapı var, burada daha geç kalınmış değil, hülya, şikayet, ihbar edilebilir.
ayrıca bir de artun isimli birisi ortaya çıktı, hülya bundan sonra ki kötülüklerini artun ile işbirliği içerisinde yaparsa? veya artun hülya'yı kullanmaya kalkarsa. çünkü artun da deniz ile pek ilgili? artık bu kadarı da olmaz!!
hülya'nın, şebnem'in afişe olup çekeceği cezalarla film sona ermez. artık lütfen son bulsun !! gerçekten saçma olur. malzeme o kadar bol ki, konulardan konu türeyebilir.
bakınız, bu filmin üzerinde durma sebebimiz; film, çok güzel başladı, bilhassa dul bir kadının, hatta genç kızın ve çocukların ne yazık ki başlarına gelen feci olaylar, hele töre cinayetleri, uyuşturucu satılıcılığı gibi toplumsal sorunların ele alınıp işlenmesi, irdelenmesini takdir ediyoruz. maalesef bir kadının taciz edilmesi, aşağılanması, erkekler tarafından namus bekçiliğine maruz kalması, birey olarak görülmemesi, töre cinayetleri cehaletin göstergesi. bunların sergilenmesi tabiatıyla bir senaryo konusu içinde gözler önüne serilmesi çok faydalı, toplumda bir kısım insanın bilimden uzak, bu saçmalıklara sebep olmasının önlenmesi, bu insanların kendine çeki düzen vermeleri bakımından iyi olacağı kanaatini taşıyorum. ancak bu trajik konu ortaya konulurken abartı ve sıkıcılıktan uzak zaman zaman aralara serpilecek güzel olaylarla yumuşatılarak, bilhassa başından beri hülya'nın başına hiçbir şey gelmeden kötülükler sergilemesi hususlarına dikkat edilmeli diye düşünüyorum, mesela ece'nin ve mustafa'nın okul olayları renk kattı.
beğenerek başladığımız bu filmin iyi bir şekilde devamını rica ediyoruz. hülya filmden çıksa bile çok sayıda malzeme bulunur, artık konu hülya'nın etrafında odaklanmamalı, nitekim raitingleri daha da yukarı çekecektir. toplumsal olması itibariyle konuyu çok beğenip sahiplendiğimiz için üzerinde duruyoruz, tabiatıyla metin yazarı biz değiliz, ama lütfen naçizane görüş ve tavsiyelerimiz göz ardı etmeyiniz. teşekkür ederim. oyuncuların hepsi mükemmel.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.