Kalbimdeki Deniz - sayın 19:10 size kısmen katılıyorum. gerçekten, büyük

Kalbimdeki Deniz Kalbimdeki Deniz
sayın 19:10 size kısmen katılıyorum. gerçekten, büyük felaketlere yol açan ve planlı kötülükler yapan birinci derecede hülya, daha sonra fikriye'dir; her ikisi de bayandır.
ancak, temizlik için gittiği evde deniz'e taciz eden evin beyi, bir lokantada deniz'e çirkin davranışta bulunan erkek müşteri, halen çalıştığı yerde, deniz'i ahlaken düşürücü şekilde hakaret eden aşçı yine erkek, deniz'e duygusal tacizde bulunan orhan, diyar'a yönelik namus temizleme adı altında töre cinayeti (büyük bir cehalet örneği olup nefretle kınıyorum !) planı yaparak diyar'ı arama faaliyeti içerisine giren baba ve ağabeyler, hepsinden de önemlisi alihan'ın deniz'i düşürdüğü feci durumlar. görüldüğü gibi son adıgeçenlerin hepsi erkek. dolayısıyla kötülüğün erkeği, kadını olmaz diye düşünüyorum. işin içinde; kıskançlık, çekememezlik, hırs, ihtiras olunca ayrıca, ruhen de normal olmayan bireylerin kötülüklerinde ne yazık ki, kadın erkek fark etmiyor
diğer taraftan, hülya'nın seri halde, deniz'e yönelik kötülükler yapması ve hiçbir şekilde dikkat çekmemesi, ortaya çıkmaması, ayrıca hülya'nın bu kadar kötülüğü yaparken güçlülük sergilemesi ve etkili olması anlaşılamamaktadır. deniz ve diğerlerinin aptallık derecesinde saflık sergilemesi de olmayacak bir durum. dileriz, kısa sürede hülya, şebnem, alihan cezalandırılırlar. bunların ortaya çıkmasıyla film de bitmez, bir dolu iyi ve kötü serüvenlerle yoluna devam eder diye yorumluyorum.
netice olarak bütün bu serüven ve olaylar zinciri içerisinde kişisel ve toplumsal sorunların gözler önüne serilmesi gerçekten takdire şayan !!kıssadan hisse ! bu tür suçları işleyen veya kötülükler sergileyenlerin kendine çeki düzen vermesi bakımından ders olabileceğini düşünüyorum. tüm ekibe çok çok teşekkürler.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.