Kadın - yeter artık, bu saatten sonra bu dizi seyredilmez. bahar karakteri

Kadın Kadın
suleppp
Bayan
İstanbul/Türkiye
20/8/1957 (67)
yeter artık, bu saatten sonra bu dizi seyredilmez. bahar karakteri saçmalamanın doruk noktasında. şirin' e inan sarp'a hayır, olacak iş değil şahsiyet kırılmaları yaşamayan tek kişi sarp. bahar iyi bir anne adaplı tetiştirmektir. şimdiye kadar çok iyi gitti ama sokak jargonu ile konuşan (ne oldu kız, ulen. vb.) adamla bu iş gitmez. terbiye sınırlarının dışına çıkar. bahar çok istiyorsan git arif' beraber ol, ateşin sönsün!!! biraza aklın kaldıysa şirin'in gözünün hala sarp'ta bunu gör. hatice ve enver sizde dut yutmuş bülbül gibi susacağınıza bahar'ı uyarın. yeter artık sustuğunuz. hala şirin'i korumaya çalışıyorsunuz çünkü. yüzleşme sırasında bön bön bakacağınıza el birliği ile bahar'ın ölmediğini sarptan (arif ve ceyda dahil) nasıl sakladığınızı ona nasıl ızdırap çektirdiğinizi anlatın. şirin'in ilik vermek için sarp'a kurduğu oyunu anlatın. yoksa dürüstlüğünüz nerede kaldı? bahar son anda ölümden döndün sarp'ın bütün riskleri alması sayesinde. şimdi o dürüstlüğü başına bela oluyor. farkında mısın acaba pskopat kardeşine inanıp sarp' ı dışladığının.
eğer senarist sarp' kötü adama dönüştürme çaban var ise yanlış yaparsın. 5 yıl süre ile kendisine yapılan oyunlardan bir an bile kuşku duymayacak kadar insanlara temiz bakabilen. münir'i dahi affedebilen bir insanın içinde kötülük tohumları yeşertemessiniz, bu sarp'ın karakterine ve gerçek hayatada ters.
ayrıca senarist arkadaşım. pırıl'ın çocuklarını eski nışanlısan gösterme çabadıysan bu da yanlış. çocuklar 4 yaşlarında olmalıydı ki senaryoyu bu doğrultuda geliştirebilseydin.
sizler para kazanacaksınız diye bizleri salak yerine koyacak çizgide ilerleme.
bahar ve sarp'ın çektiği acılardan birazda şirin'e çektir nezir'i devreye sokarak.
şirin'in oyunlarını neler yapabileceğini ve yaptıklarını anladık yeterince.
senarist arkadaş insan pskolojilerini bilmiyorsan eğer dizi için profosyonel yardım al ve ona göre senaryo oluştur.
bahar senelerce sarp'a aşıktı. böyle bir aşkı üç ayda yok edemessin. arif'e aşık edemessin, (bahar arif'e minnet duyguları geliştirebilir sadece) sarp'a olan kızgınlıkları ona duyduğu aşktan. insan sevgisi oranın da kırılır ve kızar ama bu mantığa ters düşmemeli. arif'in bahara güveni ve anlayışı yok, onun çocukları için yapmayacağı şey olmadığını bildiği halde. basit bir adamın ifade biçimini kullanıp. sogulamadan (kızım kocanla birlikte yaşayıp bana gelemessin dedi) sarp ise bahar'a bir kez olsun beraber oldunuz mu sorusunu sormadı bile. (ayrıca sarp'ı pırıl ile birlikte olup ve çocuk sahibi olduğu için suçluyorsunuz... adam karısını ve çocuklarını öldü biliyordu. bakmanız gereken şey sarp'ın o dönemdeki mutsuzluğu ve pırıl'a bir kez olsun sana aşığım dememesiydi. söylediği tek şey sen benim arkadaşımsın oldu hep.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.