Kadın - kanunlar karşısında resmen evli ve iki çocuklu bayan ile

Kadın Kadın
kanunlar karşısında resmen evli ve iki çocuklu bayan ile nişanlanmaya kalkmak, kur yapmak, tuhaf tuhaf duygusal haller sergilemek hiçbir dünya ülkesinde normal karşılanmaz, hele ailevi değerleri kuvvetli bizim gibi toplumlarda hiç doğru bulunmaz, görülmez, nitekim bunun hiçbir mantıklı bir açıklaması da yok. toplumların en küçük çekirdeği ailelerde çözülmeler baş gösterdi mi, toplumda dejenerasyon başlar, ahlaki değerler bozulur, geleceğin teminatı olan çocuklar kötü yetişir, netice itibariyle toplumlarda eğitim, kültür anarşisi baş gösterir. saygıyla önünde eğileneceğimiz değerlerimizle iftihar edip gurur duyalım; sevgi, saygı çerçevesinde eşler ve çocuklar bir arada, kısaca aile kavramı, bunlar güzel değil mi? çok güzel, bunların kıymetini bilelim. diğer taraftan yeryüzünde başka bayan kalmamış gibi nice ariflerin, baharların peşinde koşturmalarının, ruh ve akıl sağlıklarının pek yerinde olmadığını gösterir, nitekim resmen evli barklı bir bayan ile nişanlanıp evlenmeye kalkmak !!! tuhaf değil mi? ayrıca sarp gelmeden önce de bahar'ın annesi, babası, arkadaşları ceyda ve zeliha vardı ve halen mevcutlar, arif de tıpkı ceyda ve zeliha gibi yardımsever bir komşu olabilir, bundan başka arif varlığının bahar ile duygusallığının tartışılması dahi mümkün olmayıp, kabul de edilemez. bu senaryo konusunun düzeltilmesini diliyoruz, sarp ile bahar ve baba özlemi çeken çocukları bir arada görmek isteriz. bu filmde sadece iyi olan; kadının hayat mücadelesi, çalışması, üretmesi, kişilik sergilemesi ve kadın dayanışması, yardımlaşmasıdır.
geri tarafı, mafya çatışması ve şirin'in bütün yaptıkları aşırı derecede abartılı bulunmakta, pırıl'ın babası ve şirin neymiş böyle, hele nezir gerçekten çok tuhaf !! lütfen kadın hayat mücadelesinin içinde şirin nezir, pırıl'ın sevgili babası abartıları hiç uygun düşmüyor.
tabiatıyla insanoğlu ve hele kadın yaşam mücadelesi verirken çok büyük zorluklarla karşılaşır, ancak, şirin, nezir, pırıl'ın babası suat aşırı mübalağalı görülmektedir.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.