Kadın - öncelikle enver dede ölürse diziyi izlemem. ama bence kesin ölecek.

Kadın Kadın
öncelikle enver dede ölürse diziyi izlemem. ama bence kesin ölecek. senarist bu aralar pek iyi değil galiba diziyi nasıl devam ettireceğini şaşırmış bir durumda. bu kadar güzel bir konu bulup bunu bozmak gibi bir karar almıştı heralde.
sarpın yeni evliliği yeterince sinir bozucuyken,bir de arif ve bahar aşkı çıktı. bahar'ın bunu yapma potansiyeli sıfırken bir anda arif'e bağlandı. gerçekten insaf ya. bence ne arif bahar olsun ne de sarp bahar olsun. zaten bu saatten sonra sarp baha'lar aşkı zaten bitmiş. arif ve bahar aşkı da umrumda bile değil.
ya bunu da boşverelim. insanlara neden safmış gibi bunları izletiyorsunuz. nasıl bir akış bu ya. bu sarp bahar ve çocuklarının nasıl öldüğünü şirin'den öğrenmeye muhtaç olacak kadar aptal mıydı?
peki bir de şu arif bahar olayına gelelim. nisan ve doruk belli ki arif bahar aşkına gayet de sevinecek. ama bu çok saçma. sonuçta bu çocuklar sarpın baharı aldattığını bilmiyor. daha doğrusu bahar gibi bu yalana maruz kalmadılar. babaları bunlara işkence de etmemiş. zaten doruk anlatıldığı kadarını bilir nisan da hatırlıyorsa babasıyla ilgili güzel anıları hatırlar. yani nedir bu arif abi. arif abileri bahar ile evlense havalara uçacaklar. nasıl bir şey bu böyle ya. babaları sarhoş değilmiş hırsız değilmiş mafya değilmiş niye babalarının yerini başkası tutabiliyor ben anlamıyorum bunu.
yani dizide o kadar çok pskopat var ki açıkçası senaryonun bu hale gelmesi şaşırılacak bir şey değil.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.