Kadın - bahar ve sarp birbirinden beter. tabi ki sarp daha beter. şu şirin ve

Kadın Kadın
bahar ve sarp birbirinden beter. tabi ki sarp daha beter. şu şirin ve sarp olayı diye bir şey yok. onlar şirinin uydurmaları. sarp masum. tamam buraya kadar iyi güzel. peki sarpın ölmüş çocuklarının ve karısının ardından evlenip tekrar çoluk çocuk sahibi olması içler acısı değil mi. dorukcum dört yaşında. yani bunlar birbirlerini öldü sanalı dört yıl olmuş. ve sarp bey bu süre içinde pırıl diye bir kadınla evlenip tekrar aile kurmuş. hiç mi yas tutmaz bir insan. bir de hala baharı hatırlayıp ağlayıp duruyor. aynı zaman'da bir de pırıla aşık. ya allah aşkına bu nasıl bir şey ya. gerçek hayatta da var mı böyle şeyler. hiç bir şekilde aşk diye bir şey yoko zaman.
gelelim bahara. tamam kızcağız yasını da tuttu. sarptan başkasını istemem deyip çocukları için elinden geleni yaptı. ama bu kadın da saf değil heralde. madem ki biliyorlar şirinin nasıl kötü biri olduğunu o zaman sarp konusunda da yalan söylüyor olabilme ihtimali gayet de var. yani o kadar saçma ki bu ihtimali kimse düşünmüyor. hadi diyelim düşünmüyorlar. bahar da aldatıldığını sanıyor. tamam artık sarptan nefret etme konusunda haklı olur. çünkü maalesef gerçeği bilmiyor ve kocasının kendisini aldattığını düşünüyor. bu yüzden sarptan nefret edebilir. hatta adını bile duymak istemeyebilir.
peki bahar ne yaptı. gidip arif'i sevdi. gayet de sevdiği ortadaydı zaten. bu bölümde de iyice açığa çıktı. bu durumda o da sarpı gerçekten sevmemiş demektir.
çünkü eğer birini seviyorsan hep seversin. öldükten sonra da dahil hep. bu yüzden bahar ve sarp karşılıklı olarak birbirlerini gerçekten sevmemişler. ikisinin suçunu eşit görmek de doğru olmaz tabi. sonuçta bahar hiç değilse biraz daha mütevazi davrandı. sarpın ölümünün yasını tuttu. ama maalesef ikisinin aşkı da gerçek değilmiş.
ama arif iyi kalpli adam. doruk ve nisana babalık yapıyor resmen.
senariste tavsiyem final yapması olurdu ama maalesef sezon finali olacak. ne diyim allah akıl fikir versin dizinin boku çıktı

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.