Kadın - sarp kanunlara göre bahar ile evli ve iki çocuğu var. abd

Kadın Kadın
sarp kanunlara göre bahar ile evli ve iki çocuğu var. abd yasalarına göre evlenmek isteseler dahi, tc.vatandaşı oldukları için türk temsilciliğinden araştırma yapılır. amerikan vatandaşı olsalar da ? sarp'ın 2 çocuğu bahar'dan, diğer iki çocuğu pırıl'dan, ne güzel !! maddi ve manevi yoksulluk içinde bulunan bahar'ın ciddi sağlık problemine rağmen hayat mücadelesi vermesi, güçlü kişilik sergilemesi sırasında yukarıdaki hususlar nasıl açıklanır?? sarp türkiye'de kalacaksa medeni kanuna göre resmen bahar ile evli ve ondan iki çocuğu var. sarp abd'ye dönse dahi durum aynı. bundan sonra bahar için hukuki süreç başlar. lütfen güzel başlayan filmin devamı da düzgün ve güzel yürümeli.
ancak hem bahar'ın hem sarp'ın birbirlerini bulmamaları çok garip !! bahar bu kadar güçlü kişilik ortaya koyarken zekasıyla resmi makamlara neden hiç girişimde bulunmaz? evlilik sırasında her iki çiftin kimlik numaraları kayıt altına alınır.
diğer taraftan sarp ortaya çıkmak istemese de çıkmak zorunda hangi ülke de olursa olsun bahar ile resmen evli. sarp şuanda vefat etse dahi, bahar ve çocukları, her ne kadar onun hayatta olduğunu bilmeseler dahi sarp'ın kanuni mirasçıları. filmin devamında bu hususların göz ardı edilmemesini rica ederiz

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.