İstanbullu Gelin - burcuyu sonradan iyiye kaydirdilar.guzelde olmustu.kuzeniyle

İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin
burcuyu sonradan iyiye kaydirdilar.guzelde olmustu.kuzeniyle o konusmayi yapmayacakti.ama osmanin son anda vazgececek gibi gecikmesi olmadi.kitaplari atariz demeside olmamis ama o evi beraber döşemeleri lazimdi.annesi karismayacakti.osmanda burcuda birbirine danişacakti.
gelinlik hic guzel degildi.verilen emege yazik.

farugun bi yara bandiydi demesi kadinlari kucuk gormesi demek.alcaltici bisey.

fikret iyice gariblesti.iyice capkina dondu.ipekten baskasini gormuyordu.esrayi gectim.sirene bakmasi ney o öyle.

guzelim diziye birde jilet reklamiydi maskara reklamiydi koyarak iyice mahf ettiniz.butun guzellik gitti.yok iki dakkada hallettmek.yok bende bu var kipriklere surmek icin.gercekten ilk defa bir dizide bu kadar gozumuze soka soka ve goze batan bir reklam gordum.ve bu kadar kaliteli bir dizide.neyin kafasini yasiyorlar anlamadim.

diziyi uzattikca tadi kaciyor.

insallah ademin annesi olmez.olurse biri der en son dilarayla konustu.ve adem dilaranin annesiyle kotu konustugunu zanneder.halbuki ne guzel konustu.herzamanki gibi ademin annesi ben olursem adem buyur anlamistir.

neyse burcu hem iyi yapti hem kotu.osman kararsizdi.halbuki burcuyu sevdigini anlamisti.tekrar tekrar olaylar cok tekrara düşüyor.

surekli entraka intikam.bi ayrilma bi barisma.hersey guzel oldugundada mutluluk oldugundada dizi gayet guzel izleniyor.

sureyyayi artik su bakimsizliktan kurtarin ya.hic dogallikla alakasi yok.bakimsiz saclar elbiseleri desen garib.tuhaf.sanki biz dedikce tersini yapiyorsunuz.yazdiklarimizi okumuyormusunuz.kaydemi almiyorsunuz.duzelmesi dilegiyle

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.