İstanbullu Gelin - bencede faruk aldatmadi. birde burcu cok guzel oldu

İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin
bencede faruk aldatmadi.

birde burcu cok guzel oldu demistim ama gelinligi açısından yanilmisim.fragmanda arkasinin acik oldugu ve transparan oldugu belli degildi.izleyince hic beyenmedim.heryeri acik.birde transparan.gelinlik dedigin asil olmali dekoltesizde acik sacik olmadanda gayet cok guzel olur.o gelinlige harcanan emege yazik.bide cok calismislar.gercekten acinacak haldeyiz.

osman in hala akli sureyyadaysa gercekten bu kadarida olmaz..yani osmanin ilgisi bittiydi.olmadi bu..ama gercek hayatta hicbir yenge yani bu devirde yada hic bir ailede kaynina bu kadar yakin olamaz.olmasida normal degil.herzaman bir sınır olmali.artik bu hayranlik son bulmali.yakışmıyo artik yani.

burcu neden hayir dedi.zaten cikmadan asil ben senin annenin ne tepki vereceginden korkuyorum demisti.hayir deyince kaynanasinin ne tepki verecegini dedi sanki.cokda guzel hazirlaniyodu dugune.umarim hayir demesi planli birsey degildir.yada bakti elde etti osmani.artik istemiyoda degildir.insallah.ama cok ayip etti yani durdu durdu son anda hayir dedi.bakalim bu hayirin arkadisindan ne cikacak.

osmanda kendi halinde duzeninin bozulmasini istemeyen birisi.ama unutmamaliki evleniyo.burcununda o evi degistirmesi gerekiyo.eski pusku bekar evinde kalacak degil.yaptiklari yanlis annesiyle degistirmeye calismasi.burcuyla osman konusup beraber eşyalarini sececeklerdi.hatta bi bolumde tamam istedigin gibi yapariz demisti osman.osmaninda sucu var.oda burcuyla gel esyalara bakalim demesi lazimdi.

siren karakteri komik olsada renk katsada guzel mesajlar vermiyor. 23.05 16:04 yorumcuya katiliyorum.

bu arada evet siren gercekten cok zayif.kemikleri cikmis resmen.hicte hoş bir görüntü sergilemiyor.

fikrette iyice bi tuhaf oldu.konusma tarzi hareketleri.gulmesi.cok itici

ipek iyi bir yol secer umarim.esmanin konuşmasindan sonra.ve esma ipegide sevsin.ipek iyi biri olsunki.kocasi ona tekrardan aşık olsun.kotu bir karakterde eş istemiyoruz.aldatmada istemiyoruz.

ademin yapacagi plan affedilir türden degil.kacakcilikla suclamasi cok agir bir hitam.eger o plani uygularsa dizinin kalitesine uymaz ve gidişat cok çirkin bir hal alir.yani yakişmaz.insallah bu plani yapmaktan vazgecer.cunku affedilmez.hatta gozde olayi bile cok agir bir oyun.eger adem farugun bile bile aldatmasini saglamişsa bu yuva yikmaktir.insallah aldatmamistir.yoksa gercekler ortaya ciktiginda dilaranin affedecegini hic sanmiyorum.

sureyyanin elbisedi kupeleri ise hic guzel degil.sadece ic guzelligi var.guzelim oyuncuyuyu mahfettinizbakimsiz saclar onune gelen saclar.sürekli giydigi sacma sapan elbiseler.yok cizgili falan.dogallik bu degil.kusura bakmayin.gittikce kotu giyindiriyorsunuz.bide sureyyanin gobegi bir var bir yok.bir kucuk bir buyuk.artik duzeltin

didide yarim kalan cok sey var.begum... can... bade murat.. cani ne intikami anlamdan gitti.kimi sevdi anlamadik... begum ani cikış yapti.. bade murat ne dugunleri oldu nede kendilerini ıspatladilar.bunlari açikliga kavusturup öyle ayrilabilirlerdi

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.