İstanbullu Gelin - ipege iyi karakter cok yakisiyor.ama malesef cok kotu ve

İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin
ipege iyi karakter cok yakisiyor.ama malesef cok kotu ve kendinden nefret ettiriyor.fikretin aldatmasini normal gostermek icin artik yapmayin lutfen..

ayrica osmanin burcuyu sevmesi ve burcunun sureyyayla iyi olmasi harika.

herkes faruga haksizlik yapti.oda akife cok haksizlik yapti.adem kendi planlarini unuttu galiba neden empati yapip bunun daha onceki durumlara baglayip anlamiyor ve artik ademin anlayissizligi biktiriyor.dilara sanki kocasini bilmiyor.farugun tek hamlesi abartiliyor.insallah dilara ve herkes ademin boran jetle ilgili oyunu onceden kurdugunu anlarda ademde iyi bir hokkali tokat yer.fikrette tabi.

akifinde ne kadar hakli oldugu cikar.

fikrette bi garip boran jet sanki kendi projesi degilmis gibi faruga aaa boran jet yuzunden imkanlarimiz kisitli demesi ise sacma bir hata olmus.insallah oda anlar abisinin kiymetini.

filmdeki pskolog gercek dr gulseren hanim tarafindan yazilmistir sozleri sanirim.cunku bu dizinin yazari dr gulserendir.yazanesi onunmu bilmiyorum.ama gercek hayatta pskologlar boyle cikar yolu gösteren sözler etmezler malesef.

tamam sureyyanin faruga tepkisi ve toplantiyi basmasi gercekten yanlis.dinlemesi lazimdi.ama esmanin sureyyanin iyiliklerini unutup azarlamasi hic hos degildi.ipegin doldurdugunu anlamaliydi.burcununda ipege bakip ipegin kotulugunu anlamasi cok iyiydi.

artik hep donup dolasip ayni seneryo.biz mutluluk sevgi gormek istiyoruz.boylede gayet guzel devam eder.

madem murat ayrilacakti en azindan bir iki bolum onu cekip badeyle sinavlari kazanip kendilerini kanitlamalari lazimdi.yarida kaldi.hem esma hanim arkadaslarina muratin dugunude yapacaz demisti gibime geliyo.badeyi sevecekti burcu gibi.bu kisim hic olmadi.yarim kalmis oldu.

odayi boyamali muzik harika.

lutfen yorumlari dikkate alin.artik ipegin bebegini dusunmeyip entrakalari ademin intikami artik biktirdi

guzel seyler olmasi dilegiyle..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.