İstanbullu Gelin - ya sakın bozmayin ademle boranlari.sakın.yoksa

İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin
ya sakın bozmayin ademle boranlari.sakın.yoksa izlemem.sirf o adam yuzunden bozulmasin.adami uzak tutsunlar.basarsinlar.daha ucak projesi var.ordada sorun cikmasin.lutfen bozmayin.

zaten hepsi tam tamina gercek degil.eklemeler cikarmalar var.

bu arada oyuncu demek her rolde ayni hareket ayni kiyafeti giymek degil.madem oyuncular her rolde farkli olmak zorundalar.rolune uygun olup ona gore davranmalilar giyinmeliler.evet sureyya cok dogal guzel ama birazda rolune uygun davranip uygun giyinmeli.zengin boran ailesinin gelini.yani biraz daha uygun giyinse olur.sadece bi kac kere yemege giderken guzel giyindi.tabiki dogallik guzeldir.ama sureyya biraz fazla kotu giyiniyo.hele bi kere giydigi salaş cekete benzemeyen arkasinda kizil dereli bi resim.gercekten inanilmaz kotuydu...yani o kiyafetleri maddi durumu iyi olmayan bile giymez.

bu kadar yorumlara ragmen bi zahmet duzeltin su kiyafeti.

lutfen baris manconun sarkilarina yer verin.gercekten bu diziye uyar.gerek baris manconun kendi dilinden.gerek sureyyanin dilinden.

bu mutlulugu bozmayin.cunku faruk gercekten ademle iyi oldu.sonra ademin bunu yanlis anlamasi butun guzelligi goturur.bence yeterince olaylar var.bu duzelmeyi bozmaya gerek yok.

insallah dikkate alirsiniz yorumlarimizi

birde osman burcudan ayrilacaksa sureyyanin yeni katilan arkadasina gercekten aşik olsun.cunku burcuyu sevmiyor.yeniden aşik olursa sureyyayi gercekten unutur.ne kadar yok sureyyayi baska gözle bakmiyorum desede buyuk bi hayranligi var.bunu bitirmesi lazim.gercek hayatta boyle şeyler cokta masum degil.

tekrar soyluyorum ademin sevincini bozmayin.farugu kotu gostermeyin ona karsi.boyle izlemek daha keyifli.

annesine yinede uzuldum.cunku hicbir anne evladini baskasina vermek istemez

ipekte hala ayni ipek.hic bi degisklik yok.badinda bukadar kotu role büründürmeseydiniz iyi olurdu.tabi onunda yasadiklari var.ama yinede yaptiklarini temize cikarmaz.tabi fikrette suclu.neyse..

keyifle guzel seyler izlemek dilegiyle...

su canda gercekten ciksin diziden.ne yaptigi nedeni belirsiz.garip bi karakter

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.