İstanbullu Gelin - danscilar hic olmadi.hic uygun degil.danscilardan cok baska

İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin
danscilar hic olmadi.hic uygun degil.danscilardan cok baska birseye benzetilmis.akife yapilan ne kadar gereksiz ve normal olmayan bisey. dizi guzel ama bu kisimlari olmamis.
ademin annesine gelince tamam kadin cocugunu kotu birinin yaninda buyutmus.ama bu mektup ona ne zaman yazilmis acik ve net degil.zaten siddet gordugu adamla evlenmeden oncede olsa o mektup sonrada olsa insan cocugunu uvey anneye verirmi.mektup cok net degil.bir anne cocugunu bavaya versin uvey anne elinde buyusun.hadi uvey anneden siddet gorse.bukez adem beni niye babama verdin neden beni biraktin uvey anne elinde buyudum siddet gordum dicek.

tabiki bunu esma hanim icin soylemiyorum.biz diziyi izledigimiz icin biliyoruz boyle yapmayacagini.ama ayrimcilik yapardi.ama kendi evladimiz olsa verirmiyiz baskasina.

bence mektuba aciklik getirilmesi lazim.sadece annesinden ayirmadan ogluna bakmakmi istemis feyzi bey.yoksa cocugu elindenmi almak istemis.birde feyzi bey ademin annesiyle once beraber degillermiydi.esmayla evliykenmi cocugu oldu.bazen cok net bilgi yok.

ha ademin anneside iyi bir kaynana degil.bu kesin.

dizide cok gel gitler var.

can bi oyle bi boyle.bir yorumda can boranlarla sevdigi kizin kazasiyla ilgili diye ugrasiyodur yazilmisti.boyle tesadufte sacma.sureyya buldu onu.ustelik sureyyayi seviyodu ne ara begumu sever oldu.zaten begumde ani cikis yapti.
bence bu bazi seyler hakkinda degişiklikler kararsizliklar yoruyor..
severek izliyoruz bazi seyler netlestirilmeli.canda bir karar verilmeli.

murat badeye olan aşkini garip bey yokken anladi.sadece annesine soyleyecek cesareti yoktu.bahanesi oldu.guc aldi korkmadan soyledi.gercekten seviyor bence.dogrusuda bu.gösterilende sunulanda bu.
bide esmaya sureyyanin hamile oldugunu esma duydu.nurgulun esmaya soylemedigini soylemesi lazim.

esmaninda nurgulden bade icin soylediklerine ozur dilemesi gerek.badenin soyledigi gibi birinin olmadigini farketmesi gerek.

burcu da hemen ipege gitti guvendi.sanki nişanini berbat eden ipek degildi.osmanda sureyya hayranligindan kurtulmali.ipekte iyi biri olsaydi keske.ilk eşleri kötü göstermeyin bence.esra ne kadar iyi olsada kotu birsey yapmiyorum desede.fikret ne kadar aldatmiyorum desede gorusmek aldstmak.ama ipekte farugu seviyordu.onunla olmak icin konaga geldi.buda aldatmadir.bir sansi olsaydi hic kacirmazdi

faruk zaten ademe zamani geldiginde haklarini verecem dedi.onun ne yapacagini iyimi kotumu olacak bilemedigi icin bekliyor sanirim

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.