İstanbullu Gelin - yine keyifli bir bölüm izledik. sahi esma hayatimda biri

İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin
yine keyifli bir bölüm izledik. sahi esma hayatimda biri var dese herhalde osman disinda diger ogullari pek sakin karsilamazlar... annesine baskalarinin sayfasinda yazanlar kendi sayfani doldurmaz,kendi sayfani yazmaya baslamalisin diyen ince ruhlu osman in agzindan inci gibi dökülen sözler.

bu bölüm azda olsa sempatik terapisti görebildim,gercekten 10 dan geriye saymak ise yariyor. kizlarim kücükken beni cildirttiklarinda bu metodu uygulardim:))
senarist faruk u hakli cikarmak icin can i harcadi. süreyya nin can la yüzlesmesi iyi oldu ama kendisine eski sevgilisinin adiyla hitap eden can da ciddi pskolojik sorunlar var gibi:((

garip in sacma sapan nedenlerden dolayi esma dan uzak duralim demesine cok bozuldum. neyse ki bölümün sonlarina dogru böyle olmayacagini anlayinca rahatladim. cünkü ben bu yüzüne huzur gelmis esma yi cok sevdim birde süreyya yi bagrina basabilse favori karekterim olacak kendileri:))
garip in adem in avukatligindan istifa etmeside yerinde bir karardi,adem in haklarini aramiyor adeta adamin kuyusunu kaziyordu garip efendi.

faruk un süreyya ya yaptigi süprüz cok tatliydi,süreyya yilbasi sapkasiyla cok tatliydi:)) faruk un bu sevimli halleri can konusunda hakli oldugunu ögrendiginde son bulacaktir... tabii birde detektifin cektigi fotograflari gördügünde dananin kuyrugunun kopacagi kesin:))

esma nin osman a kalbinin sesini dinle demesi beni cok sasirtti. belki böyle demekle osman in da kendisi gibi mutsuz bir evlilik yapmasini önlemis olur. burcu sanki osman dan gercekten hoslaniyor gibi. osman kiza daha fazla ümit vermeden ayrilsa keske. burcu nun osman a hic tarzi olmayan bir yilbasi hediyesi almasi ne kadar yanlisti. sevdigimizi kendi istedigimiz insana göre degistirmeye kalkmasak onu oldugu gibi kabul edip sevsek cok daha iyi olmaz mi hersey?

dilara faruk ve süreyya nin mutlu evliliklerini gördükce kendi mutsuz evliliginin farkinda. süreyya bu bölüm dilara ya zaman ayirmaya calisti,kocasinin süprüzü ile bölündü biraz. süreyya dilara nin pesini birakmasin kizin kendisine acilmasini saglasin. dilara derdini hep icine atan biri ve yakinda cok kötü patliyacak.
adem bunca sene annesiyle yilbasi gecirmis dilara nin reyhan gibi biriyle yeni yila girmesine acidim. neyse ki esma nin santaji sayesinde moralleri bozulan reyhan oglunu ve gelinini bu özel aksamda rahat birakacak. tabii ben esma nin bu mektuplarin iceriginden adem e bahsetmesini isterdim. evli oldugu adamin sevgilisine yazmis oldugu mektuplari okumak esma icin kolay olmasa gerek.

ah fikret gönlün git gide esra ya kayiyor haklisinda bir onun aldigi anlamli hediyeye bak birde ipek in yüzeysel kol dügmeleri yilbasi hediyesine. ipek ten en kisa zamanda bosanman dilegiyle... adem in yaptigi santajin nedenini hala anlamadim. esra yi da üzdü,eski kocasini kiza musallat etti.

yilbasi partisi fragmanlarda gördügümüz gibi eglenceli ve sicacikti. akif in faruk a aldigi hediye:))) flashback le geriye gittigimizde gördük ki esma nin sesi genclik yillarinda gayet güzelmis simdi ki gibi detone degil:))
murat bade nin kiymetini gec anladi kizi diger "zengin"cocuga kaptirdi:)) bade yi takdir ediyorum kendi ayaklari üstünde durmaya calisiyor umarim okur meslek sahibi olur. düsündümde o zaman a kadar dizi final yapar:)) ben hala murat la beraber olmamasindan yanayim.

gelelim final sahnesine esma ve ona buse konduran garip kime yakalandi? faruk mu ipek mi? ben süreyya ya yakalandiklarini umuyorum...

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.