İstanbullu Gelin - cok keyif aldigim bir bölümdü. esma nin karga sesiyle

İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin
cok keyif aldigim bir bölümdü. esma nin karga sesiyle sarki söyleyip piano calarak ev halkini uyandirmasi ve onlarin saskin bakislarina bayildim:)
ey aşk buz dagı esma yi nasil erittin. esma garip in aşkı ugruna pamuk sekeri kivamina geldi,aman aralarina kara kedi girmesin. unutmadan esma ya pantolon ve topuz sac cok yakisiyor. esma nin akilli telefonla imtihani da cok eglenceliydi,kendimin ilk akilli telefonumla kafayi yedigim günler aklima geldi. ben ne yazmak istiyordum telefon ise aklina göre yaziyordu. annem kizim senin mesajlarin cok komik ve bazende ne yazdigini anlamiyorum diye dalga gecerdi:)

can i tahmin etmistim sevdigi bir kadini cok kötü bir sekilde kaybetmis,kimbilir belki süreyya yi onun yerine koydu. tamam gönlüne söz geciremiyor ama süreyya evli ve kocasinida cok seviyor. can bosa kürek cekiyorsun...
can in kardesi can i nekadar iyi taniyor aninda begüm e sevdali olmadigini süreyya ya tutuldugunu anladi. senarist artik can i pskopat a baglarsa hic sasirmiyacagim. bu arada oyuncu cok gûzel hissettirdi sevgilisini kaybetmenin acisini cektigini vicdaninin sizladigini gözyaslariyla anlatti...

zavalli fikret bari karisini gercekten aldatsaydi,amma tantana koptu . ben adem in fikret i gercekten sevdigini en iyi onla anlastigini sanmistim ama adem resmen fikret in kuyusunu kaziyor. birde sanki paraya ihtiyaci varmis gibi santaj yapiyor. adem birde esma garip i gördü adamda masallah hep dogru yerde:)) esma ya da santaj yapmaya baslamasin?
esasinda adem in tesadüf sonucu boran kardeslerle karsilasmasi hemen sonrasinda esma/garip i görmesi bu dizi fazla tesadüfleri seviyor u aklima getirdi:))
haftaya yilbasi partisinde 🌲🍾 bence cok bombalar patliyacak 💣
kabak asistan esra nin basina patladi,kiymet öyle yolar iste adamin saclarini.
ahh önyargi cok kötü birsey fikret esra dan gelen istifa mesajini hemen faruk un parmagi vardira yorumladi yazik... bu arada asistan da ne bu böyle gece gece mesaj atmalar,günler bitmedi ya.

reyhan in sakladigi mektuplarin dilara nin bulmasini umuyordum ama malesef ipek buldu,esma ya vericegini pek sanmiyorum.

yilbasi hediye cekimi izlemek cok keyifliydi,esma sanki akif ve senem den kuskulandi,ehh esma kacin kurasi:))
ipek süreyya yi yeni gelin burcu ya cekistirmeye basladi bile,iyiki osman in süreyya ya olan sevdasindan haberi yok valla ortaligi savas alanina cevirirdi.
burcu bence osman in süreyya ya karsi olan hayranligindan biraz nem kapti,bu kiz osman i üzer ya,ipek gibi bir yilanin gercek yüzünü göremeyen kizdan osman a hayır gelmez.
ama birde su var benim tanidigim süreyya önce burcu ya bir sans verir onu tanimaya calisir. süreyya ise burcu ya notunu verdi ve gayet soguk bundan dolayi burcu osman in anlattigi süreyya yi göremiyor...

bölümün en anlamli buldugum ve bekledigim sahne adem in annesini sorguladigi sahneydi,reyhan bunu coktan hak etmistin. dilara hic mutlu degilsin adem in degismiyecegini kabul edip kendi yolunu cizsen... gözlerim tatli mi tatli terapisti aradi.
süreyyacigima kücük bir elestiri dilara nin kac zamandir keyifsiz oldugunu görüyor öyle dilara derdini kimseye anlatmaz deyip isin icinden cikmasin . gercek dost anlattirmayi bilir...

boran kardesler daha sık beraber disari cikip felekten bir gece calsinlar. faruk bu bölüm gözüme batmadi hic gicik olmadim. bu cizgide devam etsin:))
haftaya süreyya dan hamileyim süprüzü bekliyorum.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.