İstanbullu Gelin - kaza sahnesiyle baslamak istiyorum gördügüm en anlamsiz

İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin
kaza sahnesiyle baslamak istiyorum gördügüm en anlamsiz sahneydi,nasil oldu ne oldu. tam bu sacma sahne diziye ne katti diye düsünürken süreyya aldigi darbeden akli basina gelmis ve bosanmaktan vazgecti. her iste bir hayir vardir diyelim:))
ama konakta oturmaya devam ederlerse o mutlu halleri cok sürmez,esma o evliligi yikmak icin elinden geleni yapacaktir.
sanki can da bir hayel kirikligi hissettim,süreyya dan hoslanmaya baslamisti. ama hepimiz biliyoruz ki öyle mutlu mesut devam edemezler.
begüm ne cok üzülür,tamda kendini hayel dünyasina kaptirmisti.

ben ise can ve süreyya yi hayel etmistim,farukta begüm e kalsin. ama esma ya hayatta unutamacagi bir hediye veriyorlar:)) en cok korktugum esmanin da etkisiyle emir birgün süreyya ya cik git hayatimizdan bizde babamla bir aile olalim demesi...

akif ve senem ben ilk defa böyle birsey görüyorum sadece cinsellige dayanan bir beraberlik,cumburlop hemen yataga:)) yalniz akif senem i piskolojik deli olarak görüyor ve cinsel acligini gideriyor gibi geliyor bana. senem sonunda üzülen taraf olacak cünkü onun akif e karsi duygularida olusmaya basladi.

dilara yi hic sevmiyorum adem le mutlu olacaginida sanmiyorum. kayinvalidesine de oldukca saygisiz biri,orta yolda bulusmayi denemiyor. devamli tirnaklarini gösterip her an tirmiklayacak gibi.

galip ve esma sahneleri beni cok sıktı,ipek hanim fazla teatral oynamaya basladi.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.