İstanbullu Gelin - emir olayi ciktigindan beri sezon finalinin süreyya nin

İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin
emir olayi ciktigindan beri sezon finalinin süreyya nin bunu ögrendiginde hepimiz bitti deyip gidecegini tahmin etmistir. cünkü defalarca gözümüze sokuldu süreyya böyle bir yalani affetmez. ama senem in de onunla beraber gitmesini isterdim. süreyya odada caresizligini haykirirken senem onu hic duymadi mi? süreyya iki koca bavul hazirlarken hic kimse onu görmedi mi?
senem de faruk a karsi tepkiliydi ama emir den haberi oldugunu bilmedigini ögrendiginde en azindan sakinlesti. süreyya da faruk un emir in babasi oldugunu ögrenmesinin cok yeni oldugunu ögrendiginde belki icinde ki yanginin sönecegini umarim. ama hangi dizide ciftler evli mesut yasamis ki burada öyle olsun? mutlaka araya engeller,entrikalar girer. ikinci sezonda kacan bir süreyya kovalayan bir faruk izleriz.

bir gram bile sevmedigim ipek in icinde insanlik,empati varmis onu gördüm. süreyya ya gercekten üzüldü,kendiside hamile oldugu icin onunla empati kurabildi. ama sen o fotografi yirt yirt aferinde, bir kücük parcasini orada birak. süreyya nin hayata tutunamayan dogmamis kizinin kiyafetlerini ipek e verdigi sahnede bir hayli duygulandim.

asli enver karninda ki bebegi kaybetmesinin sahnelerini cok güzel canlandirdi. bende bir hamileligimde kalp atisini duymuyoruz dediklerinde ayni acilari yasamistim. inanmayip 3 ayri doktora test yaptirtmistim. ama asla böyle hamileliginin ilk aylarinda yok bebek kiyafetleri,oyuncaklar yok oda hazirlatmalar olmamisti. dizilerde hep böyle abartili olur daha karni bile belirlesmemis olsa bile hersey hazirlanir.

senem emir durumunu ögrendiginde esma ya gidip santaj yapmasini isterdim. nedeni ne gelince o kolyeyi calip satmaya calistiginda esma da ona bir santaj yapmisti. hala ne oldugunu bilmiyoruz,senem den ne istedigini bilmiyoruz.

esma ise kocasina kizmis,hayel kirikligi yasiyor onu anliyorum ama kendiside pek sadik kalmamis gibi. o tahta at in sarili oldugu mendilde g harfi yaziyordu. kim bu g harfiyle isminin basladigi kisi? yoksa en kücük oglu bu g den mi? bende hemen senaryo üretmeye basladim yani:))

ahh adem yarali adem boran baban öleli tam on sene olmus neden bunca zaman bekledin? ona bir anlam veremedim. dilara yi canlandiran oyuncuya birazcik gicik oldugum icin adem in annesi gibi dilara yi ona yakistiramiyorum :)) dilara nin o uzun saclarini hep bir yaninda tutmasi en sinir oldugum sey. taktim ya kadinin saclarina:))

bu dizi basladiginda gercekten pek begenmemistim ama birkac bölümden sonra beni icine almayi basardi. dizide en hoslanmadigim taraf süreyya nin kirilacak bir porselen bebek gibi konakta bir köseye cekilmesi faruk u beklemesi olmustu. ama yeni sezonda yine güclü kendi ayaklari üstünde durabilen bir süreyya izliyecegimi saniyorum.
tüm emegi gecenlere tesekkürler,yeni sezonda sizi izlemeye devam edicegim.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.