İki Yabancı - selam kızlar ; reytinglere takılmayın yükseleceğinden

İki Yabancı İki Yabancı
selam kızlar ; reytinglere takılmayın yükseleceğinden eminim. bu sayfada en büyüğünüz benim galiba
dizide bundan sonra olaylar hızlı gelişiyor yarından itibaren heyecan gittikçe artacak. herkes benim gibi olur bilmem ama her bölümünü nefeslerinizi tutarak izleyeceksiniz. ikizler canlarım benim guman 'ın ablasının , kötülük yapmak gibi şeylerle pek ilgisi olmuyor sadece kız kardeşinin yanında onun yapacağı dinliyor. kumud'un evlendiği kişinin dizideki adıyla pramat 'ın ablası evli zaten ikincisi pramat'ı da sevmiyor. saras ' la ilk başta pek anlaşmasalarda sonradan saras ' a yardımı oluyor.
saras ' ın erkek kardeşi annesine hiç çekmemiş dünyalar tatlısı o'da saras kadar iyi kalpli biri ... çok iyi anlaşıyorlar kumud ve ailesini de çok seviyor.168. bölümüne kadar izledim de o kadar bölümü özetlemekte zorlanırım o yüzden sormak istediğiniz zaman yine cevaplarım. öpüyorum 😘sizi
demetciğim orjinali 344 bölüm 4 bölümünü birleştirince 111 bölümde final oluyordur. şu an daha 168.bölmdeyim.
ben yalancı baharı hiç izlemedim çünkü başrolde ki oyuncuları sevemedim . sakın böyle söylediğim için beni yanlış anlama olur mu? yalancı bahar da nasıl bir aşk vardı bilmem ama ""iki yabancı " dizisindeki aşk hiç bir dizi de yoktur belki ... aşkı çok güzel yansıtıyorlar şiirler, sürprizler,gizli buluşmalar fazlasıyla romantik bölümlere az kaldı.
yarınki bölümde kumud yahs'i yakalatıyor. saras serbest kalacak. guman, saras'ın gönderdiği mektubu açığa çıkarmak için vidya chatur'la konuşup saras ve kumud 'a sürpriz nişan hazırlıyacaklar . saras ve kumud eve geldiklerinde şaşırıyorlar . babası mektup olayını öğrenince kumud ve annesine kızacak konuşmayacak
saras kumud ' la konuşmak istese de kumud kendisine 4 adımdan fazla yaklaştırmayacak. bu yasaklama uzun sürmüyor .annesiyle babasının evlilik yıl dönümlerin de barışmaları saras sağlayacak. sıkıcı bölümler kalmadı dediğim gibi her bölümü heyecanla izleyeceğiz.

bir de unutmuşum kumud'un halasının kızı kumari, müfettiş solankiyi seviyor . ama evli olduğunu bilmiyor . aldanmayın adam çok kötü biri. sonraki bölümlerde saras ' ın kumud ' la evlenmesine engel oldu. çünkü kumari ' yi kandırıp evli olduğu halde evlenmeye kalkıyor . tabi saras ve kardeşi danny kurtarıyor . evliliğine engel olduğundan saras ' ın evlenmesine engel olacağını söylüyor ve dediğini yapacak. umarım istediğiniz cevapları almışınızdır.

iyi geceler lmny * nuray *

Oy Ver

5
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.