İki Yabancı - bugün bunları yazdığıma kendim bile inanamıyorum. her

İki Yabancı İki Yabancı
bugün bunları yazdığıma kendim bile inanamıyorum. her zaman benim için "bir garip aşk "dizisi vazgeçilmezdi, yine de öyle ama "iki yabancı " dizisinden de etkilendim. çok ama çok güzel bir dizi . öyle sanıyorum ki , bana bunu söylemek zor gelse de"bir garip aşkın"
reytinglerini kıracak gibi geliyor. orjinalinin şu an 100. bölümündeyim sizlerde o bölümleri izleyince bana hak vereceksiniz. saras ve kumud 'un aşkları gerçekten de insanın içine dokunuyor . öyle bölümler var ki, içimi sızlattı. saras hapisten çıktıktan sonra yani bu haftanın sonlarına doğru olaylar hızla gelişiyor. kumud ve sarasında yaşanacak aşkhem de saras ' ın üvey annesinin oyunları diziyi heyecanlı hale getirecek. romantik ve aşk dolu sahneler fazlasıyla izleyeceğiz. bir cep telefonu bir laptop ile bu kadar güzel mi yansıtılır??
arnav ve khushi ' nin aşkı da güzeldi ama romantik sözler hiç yoktu. sadece bakışlarla aşkı yansıtmışlardı . saras ve kumud aşkı onlardan daha etkileyici ve romantik şiir gibiler ... izlenmeye değer süper bir dizi 👌
kanal 7 ' ye çok teşekkür ediyorum böylesine güzel bir diziyi ekranlara getirdikleri için .

lmny * nuray *

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.