İçerde - celal e kelepceyi takmak sonunda sarp a kismet oldu,yusuf müdüre

İçerde İçerde
celal e kelepceyi takmak sonunda sarp a kismet oldu,yusuf müdüre haykirmasi "paketledik celal i dürüm yaptik" bir harikaydi. seyrettigim en iyi bölümlerden biriydi hatta bu bölüm final olmaliydi. celal in paketlenmesinden sonra bir ara umutlandim tamam artik mutlu son olabilir. ama final bölümünden seyrettigim ilk sahneyle kardeslerden birinin gidici olma ihtimali cok yüksek:(( tabii senarist kücükte olsa bizleri ters köşe yapip mutlu sonda yazmis olabilir.
davut disarida ve yakalanmadi ve her türlü kötülügü yapabilecek kapasitede.

cok eglenceli sahneler vardi cok,keyifli sahnelerden biri yilmaz kardeslerin celal a meydan okumalari,onunla dalga gecmeleri ve deli deli gülmeleri. beni kahkahaya bogan sahne umut un fare taklidi oldu:))) yine kardeslerin burdan cikinca balik ekmek yiyelim deyip umut un biktim usandim kebaptan demesi yüzümüzde kocaman bir gülümsemenin olmasina neden olmustur:))

tabii keyifli sahnelerin disinda aklimizda onlarca soru? umarim finalde hepsinin,cogunun cevabini alabiliriz. sarp ve umut celal in kendilerini gördüklerini ne zaman anladilar? ne ara plan yapabildiler? mustafanin yakalandiktan sonra tekrardan odadan cikacagini nasil tahmin ettiler? cikmayabilirdi de cocuk. bu arada cocugun kapisinin önünde neden tek bir adam yoktu? ikinci takip cihazini da bilmiyormus gibi yapip ne ara celal i oraya cekmenin planini yaptiniz? polis ile ne ara anlastiniz,depoya dinleme cihazi yerlestirip celal in itirafini bir güzel yeni müdüre sundunuz?
alyanak i nasil kendi tarafiniza cektiniz? ama icimden bir ses alyanak celal in silahini bosaltti dedi. alyanak celal i sorguladi davut gibi sorgusuz sualsiz herseyi kabul etmiyor. alyanak herzaman dogru tarafi secmeyi bilir,adios celoş lafi efsaneydi:))

finalde kardesini celal in elinden kurtarmaya calisan sarp ölmesin. celal pisligi hapishaneden ölü taklidi yapip kaciyor mu ya? adami karanlik bir hücrede tek basina tutmalari gerekirdi.

gökhan in akli basina gelmis neyse,füsun hemen affetti ama ben affetmiyorum:))
mantiksiz buldugum organize depoya celal i paketlemeye giderken füsun u da peslerine takmalari. helal olsun yusuf müdüre nur icinde yatsin:)) sarp i aklayacak,serefli bir polis oldugunu ispatlayacak delil birakmis.

yesim e cok kizdim,ne ara celal la anlasti ve sarp i satti? celal a neden tekrardan güvendi? neyse ki sonunda dogru yolu secti iyilerin tarafina gecti? merak ettim türkiye de bir insanin nikahli karisi kendine karsi sahitlik yapabilir mi?

ahh coskun ah yilmaz ailesine o kadar kötülük yaptin ama yinede cok sevimlisin,"yilmaz brothers bir dünya markasidir" lafinda harika bir replikti:))

eylem umut karsilasma sahnesinden ben etkilenmedim,daha etkiliyeci bir sahne beklerdim.

metin yilmaz konusmasin diye celal in oglununu aldigini biliyormus neden konusmamis,bir kisiye bile söylememis,celal i skayet etmemis?
celal de hastalik haline gelmis cocuklari annelerinden ayirmak,umut u annesinden,melek i annesinden ve son olarakta öz oglunu bile annesinden ayirabiliyor... bu kebapci belasini bulmadan final olmasin...

Oy Ver

6.6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.